1. HABERLER

  2. Büyük Müjde Emekli maaşlarına 1.175 TL zam Tarihin en büyük rekoru! Emeklinin yüzü son dakika gelişmesi ile gülecek maaşları tavan yapacak...
Büyük Müjde Emekli maaşlarına 1.175 TL zam Tarihin en büyük rekoru! Emeklinin yüzü son dakika gelişmesi ile gülecek maaşları tavan yapacak...

Büyük Müjde Emekli maaşlarına 1.175 TL zam Tarihin en büyük rekoru! Emeklinin yüzü son dakika gelişmesi ile gülecek maaşları tavan yapacak...

Milyonlarca emekli için tarihin en yüksek zammı haberi geldi, bununla beraber emekli maaşlarında 1.175 TL zam geliyor mu sorusu bir çok kişinin merak ettiği konu oldu. Bununla birlikte bu zamlar Ekim ayı hesabına yansıyacak mı?

A+A-

Milyonlarca emekli için müjdeli haber geldi, bununla beraber emekli maaşlarında 1.175 TL zam geliyor mu sorusu bir çok kişinin merak ettiği konu oldu.

Bununla birlikte bu zamlar Ekim ayı hesabına yansıyacak mı? 

Emekliye müjdeli haber geldi, emeklinin beklediği gelişmeler Türkiye Emekliler Derneği tarafından açıklandı. Emeklilerin yüzü gülecek. SSK, Bağ-Kur emekli maaşına en az 1.175 TL zam gelecek, Ekim’de artış hesaba yansıyacak! Emeklinin beklemiş olduğu gelişme ile alakalı Türkiye Emekliler Derneği son dakika açıklamalarını yaptı.

Emekli yurttaşların bu taleplerinin kabul edilmesi halinde Maaşlar da en az 1.175 TL artış görülecek. Emeklilerin maaşları asgari ücret seviyesine çekilirken zamlı Maaşlar Ekim ayında hesaplara geçecek. Türkiye Emekliler Derneği bu konu da ki çalışmalarına aynı hızla devam etmekte. Emekli maaşlarındaki artışın olup olmayacağı ise mecliste yapılacak olan görüşmeler sonrasında belli olacak.

MERAKLA BEKLENEN ZAM HABERİ NE OLDU?

Merakla beklenen zam haberi konusunda 13,2 000 000 emekli yurtdaşın merak içerisinde beklediği zam haberleri merak edilmektedir. Geçtiğimiz günlerde özellikle Türkiye Emekliler Derneği tarafından açıklamalar yapıldı. Temmuz ayı ile beraber zam alan kişiler ve sonrasında bayram ikramiyesi alan emekliler talepleri konusunda dahada rahatlayabilecekler. Eğer talep kabul edilirse emekli maaşlarına en az 1.175 TL ek zam yapılması düşünülüyor. Bununla beraber en düşük emekli maaşları asgari ücret düzeyinde çekilmiş olacak. 

Türkiye Emekliler Derneği, en düşük emekli maaşında yükseltilmesi için çalışmalar yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektup iletildi ve bu nedenle emekliye zam konusu gündeme gelebilir. 

EMEKLİ MAAŞINA EN AZ 1.175 TL ZAM MÜJDESİ

Türkiye Emekliler Derneği Tarafından yapılmış olan açıklamaya göre emekli yurttaşlar düşük maaşları sebebiyle ekonomik sıkıntılar yaşıyor ve hayatını sürdürmekte güçlük çekmekte. Özellikle asgari ücret seviyesinin altında kalan emekli maaşlarına zam yapılması talep ediliyor.

Türkiye Emekliler Derneği tarafından gündeme getirilen bu konu da taleplerinin kabul edilmesi halinde emekli yurttaşların maaşına en az bir 175 TL zam gelecek. Farkın hesaplara yansıması ile beraber emekli maaşları en düşük asgari ücret düzeyinde olacak. Şu anda en düşük emekli maaşı 2000 sonrası SSK'lı olan yurttaşların maaşları. 2000 sonrası SSK'lı olan yurttaşlar 1627 TL emekli maaşı alıyor. Bu da açlık sınırının altında bir rakam olarak karşımıza çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler