1. HABERLER

  2. BİM Market'ten görülmemiş kampanya! Milyonlarca kişiye 500 TL hediye Kartı veriyor! Ayrıntılar haberimizde...
BİM Market'ten görülmemiş kampanya! Milyonlarca kişiye 500 TL hediye Kartı veriyor! Ayrıntılar haberimizde...

BİM Market'ten görülmemiş kampanya! Milyonlarca kişiye 500 TL hediye Kartı veriyor! Ayrıntılar haberimizde...

Bim marketin mağazalarından alabileceğiniz kartlar ile istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Bim mağazası tarafından verilen bu kart haberi ayrıntılar...

A+A-

Bim mağazalarından alabileceğiniz kartlara arzu ettiğiniz gibi alışveriş yapılabilmektedir. Bim mağazası tarafından verilen bu kart haberi ayrıntılar...

BİM Market Duyurdu: İhtiyaç Sahibi Olan Kişilere 500 TL Hediye (Yardım) Kartı Verilecek: Enflasyonun yükselmesi, pandemi koşulları, son dönemde yapılan zamlardan sonra dar gelirli ailelerin işleri çok daha fazla zorlaştı. Geçinmek çok daha zor bir hal aldı. Bunun neticesinde insanlar dar gelirli ailelere destek olmak için farklı çözüm yolları aramaya başladı. Eğer sizde dar gelirli ailelere destek olmayı istiyorsanız, 500TL’ye kadar yükleme yapılabilen Bim yardım kartlarını tercih edebilirsiniz.

Bim mağazalarından alabileceğiniz kartlara arzu ettiğiniz kadar yükleme yapıp dar gelirli ailelere verebilirsiniz. Böylelikle dar gelirli ailelerin bütün ihtiyaçlarını karşılamaları için bir destek sunmuş olabilirsiniz. Bimin hediye kartları ile arzu ettiğiniz tutardaki kartı, arzu ettiğiniz kişiye verebilirsiniz. Üstelik alması da çok basit.

Bim Yardım Kartı Nasıl Alınır?
Bim yardım kartı almak için en yakındaki Bim mağazasına uğrayabilirsiniz. Mağazaya uğradıktan sonra yalnızca hediye kartı almak arzu ettiğinizi söylemeniz yeterli.

Bim’deki yardım kartları alternatifleri;

 50 TL’lik yardım kartı.
 100 TL’lik yardım kartı.
 200 TL’lik yardım kartı.
 500 TL’lik yardım kartı.
Bu alternatifler dışında yüklenebilir kart alarak en az 100 TL olmak şartı ile arzu ettiğiniz miktarda yükleme yapabilirsiniz.

Bu seçenekteki kartlardan arzu ettiğinizi alıp, dar gelirli ailelere vererek bir nebze destek olabilirsiniz. Hem hazır paketlerin içerisindeki lüzumsuz ürünleri almamış olursunuz hem de ailelerin kendi gereksinimleri doğrultusunda alışveriş yapmalarını sağlarsınız. Bunun yanında bu kartı kendiniz vermek yerine yardım kuruluşları ya da devlet kurumları aracılığıyla de yardıma ihtiyacı olan kişilere ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında kendiniz de kullanmak için bu kartları alabilirsiniz.

Kartlar Nerelerde Geçerli?

Bimden aldığınız bu 50TL, 100TL, 200TL ve 500 TL tutarındaki kartları tüm Bim mağazalarında kullanabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinde Bim olduğunu düşünürsek her ilde bu kartları kullanacağınızı söyleyebiliriz. Özellikle dar gelirli aileler için bu da ekstra bir avantaj.

Bim’de satılan ürünlerin nispeten piyasaya göre daha hesaplı olması da bu yardım kartları ile çok daha fazla ürün alına bileneceğini böylece en azından temel ihtiyaçları için dar gelirli ailelere çok büyük bir destek olacağını gösteriyor. Bunun yanında hediye kartının tek seferde kullanılmak mecburiyetinde olmaması, birden çok seferde harcanabilmesi de bir diğer olumlu tarafı olarak öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.