1. HABERLER

  2. Bankalardan müjde! Kredi fırsatları gelirken faizleri düşüyor, limitler artıyor…
Bankalardan müjde! Kredi fırsatları gelirken faizleri düşüyor, limitler artıyor…

Bankalardan müjde! Kredi fırsatları gelirken faizleri düşüyor, limitler artıyor…

Yüz binlerce vatandaşın yüzünü güldüren kredi haberi geldi. Limitler artarken faiz oranlarında indirime gidilecek olduğu bakan tarafından verilen müjdeli haber ile duyurusu yapıldı. Ev yapmak isteyen vatandaşlar için uzun zamandır bekledikleri haber geldi

A+A-

Emlak katılım bankası bu zorlu günlerde vatandaşlar için kredi fırsatları vermeye devam ediyor. Çevre ve şehircilik bakanı Murat Kurum tarafından yapılan açıklama sırasında 125 bin TL olarak verilen kredinin limitlerinin 200 bin TL ye kadar arttığı faiz oranlarının üzerinde de 400 baz puanlık indirimlere gidildiği açıklandı.

Yüz binlerce vatandaş için beklenen büyük fırsat geldi. Uygun şartları yerine getiren vatandaşlar için bakan Kurum tarafından paylaşılan detaylar ile kredi fırsatları gelecek. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 2012 yılı içerisinde yaptığı bir açıklama sırasında; ‘’ Bedeli her ne olacak ise olsun bu soruna çözüm bulmamız gerekiyor.’’ Demiş olduğunun sözlerini hatırlatan Kurum; ‘’ ülke geneli içerisinde 6,7 milyon konut dönüşümü ve bunların yenilenmeleri gerekiyor. 5 yıllık olan bir hedef belirledik. Her yıl ortalama olarak 300 milyon konutun dönüşümü ve yenilenmesini yaparak başarılar hedeflemeyi planlıyoruz. ‘’ şeklinde ifadelere yer verdi. Emlak katılım bankası aracılığı ile geçtiğimiz süreçlerde 125 bin TL olan kredi limitinin 400 baz puanlık faiz indirimi ile beraber 200 bin TL ye kadar artış gösterdiğini ede dile getirdi.

Salgına rağmen son hız devam…

‘’ Salgın ile beraber her ne kadar ekonomik kriz meydana gelmeye başlamış olsa bile yine de bu dönem içerisinde başarılı bir yönetim ile devam edildi. Dünyanın lider ülke konumlarına kadar gelmeyi başardık. Her ne kadar bu durum birilerini rahatsız etmeyi başarsa bile biz yine de hız kesmeden devam etmeyi tercih ediyoruz. Yollardan hastanelere, köprülerde millet bahçelerine kadar tüm hızımız ile devam ediyoruz. Gerçekten çok büyük güçlü ve potansiyeli olan bir ülkeyiz. Aşılama sırasında dünya üzerinde beşinci sırada yer alıyoruz. Biz bu süreçlerde çiftçilerden esnafa kadar herkesin mağdur olmasına engel olmaya çalışıyoruz. Belediyeler ile yakın temaslarımız devam ediyor. 84 milyon civarında yer alan vatandaşın birlik ile beraberliklerini korudukları her süreçten başarılı çıkmaya devam ediyoruz. ‘’ ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.