1. HABERLER

  2. Bankalar fena kapışmaya başladı! Kızılca kıyamet koptu Para vermek için sıraya girdiler! 2.550 TL’ye kadar çıkıyor!.
Bankalar fena kapışmaya başladı! Kızılca kıyamet koptu Para vermek için sıraya girdiler! 2.550 TL’ye kadar çıkıyor!.

Bankalar fena kapışmaya başladı! Kızılca kıyamet koptu Para vermek için sıraya girdiler! 2.550 TL’ye kadar çıkıyor!.

Emekli yurttaşlar maaşlarını bir bankadan 3 sene boyunca alma sözüne karşılık promosyondan faydalanıyor. Bankalar peş peşe hazırlamış olduğu tekliflerle emeklileri müşteri olmaya ikna etmeye çalışıyor. Bu sebeple birbirinden cazip teklifler dikkat çekiyor

A+A-

Bankalar için en önemli müşteri havuzlarından bir tanesi emekliler olmaktadır. Emekli müşterileri cazip tekliflerle kendi bankalara çekmek isteyen bankalar peş peşe kampanya yapıyor ve birbirleriyle adeta yarışa giriyor. Emekliler ise en güzel bulduğu teklifi değerlendirmek ve maaşını o bankaya taşımak istiyor. Verilen promosyon miktarları 500 lirayla başlamıştı fakat son gelişmeler ışığında promosyonların 2.550 TL'ye kadar çıktığı görülüyor.

Yüksek miktarda promosyonu almak için otomatik fatura talimatları gibi bazı ek şartlar bulunuyor. İşte, bankaların sunmuş olduğu promosyon fırsatları!
Emekli yurttaşlar maaşlarını bir bankadan 3 sene boyunca alma sözüne karşılık promosyondan faydalanıyor. Bankalar peş peşe hazırlamış olduğu tekliflerle emeklileri müşteri olmaya ikna etmeye çalışıyor. Bu sebeple birbirinden cazip teklifler dikkat çekiyor. Verilen promosyon miktarları geçen seneden bu yana istikrarlı olarak artış gösteriyor. 500 liradan başlayan emekli promosyonunun çağımızda 2 000 lira barajını rahatlıkla aştığı görülüyor. İşte, emeklilerin aklını başından alacak teklifler!

BANKAYA GÖRE DEĞİŞİYOR

Emekli maaş müşterisi olmak için kendilerine en ideal bankaya giderek 3 senelik taahhütname veren yurttaşlar için bankalar tarafından promosyon ödemesi verilmekte. Her banka adeta yarışa girerek 2550 TL ye varan artışlar ile ödemeler veriyor. Bu anlarda yurttaşlar bankalar arasında bir araştırma yaparak kendilerine en ideal olanı tercih etmeye çalışıyor.

Kızılca kıyamet koptu, bankalar kapışmaya başladı! Para vermek için sıraya girdiler! 2.550 TL’ye kadar çıkıyor!

Şu an en düşük ödeme olarak 500, 625 ve 750 TL olarak ödemeler verilirken 2550 TL ye kadar bu durum artış gösteriyor. Akbank emekli emeklilerin üç senelik taahhütname vermesinin ardından ödeme sunuluyor.

Kızılca kıyamet koptu, bankalar kapışmaya başladı! Para vermek için sıraya girdiler! 2.550 TL’ye kadar çıkıyor!

Verilen ödemeler emekli yurttaşların maaşlarına göre belirleniyor. Maaşlar ne kadar olursa verilen ödemeler o kadar artıyor.

MAAŞ YÜKSELDİKÇE ARTIYOR

Maaşları 1500 TL olan yurttaşlar için verilen ödeme 850 TL

Maaşları 1500 ila 2500 TL arasında olanlar için 1050 TL

Maaşları en az 2500 TL olanlar için 1250 TL promosyon ödemesi verilmekte.

Kızılca kıyamet koptu, bankalar kapışmaya başladı! Para vermek için sıraya

girdiler! 2.550 TL’ye kadar çıkıyor!

Bankalar tarafından emeklilere özel düzenlenen kampanyalardan bir tanesi de emekli promosyon ödemeleri oldu. Bu promosyon kampanyalarında nerdeyse tüm emekliler faydalanarak ekstra ek gelir elde edebiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.