1. HABERLER

  2. Altın Kahini İslam Memiş Çok Kızgın Bi Şekilde Duyurdu: Büyük Oyun Var, Altınlarınızı Sakın Kaptırmayın! Altın Düşer Mi Yükselir Mi? Gram Altın Kaç TL
Altın Kahini İslam Memiş Çok Kızgın Bi Şekilde Duyurdu: Büyük Oyun Var, Altınlarınızı Sakın Kaptırmayın! Altın Düşer Mi Yükselir Mi? Gram Altın Kaç TL

Altın Kahini İslam Memiş Çok Kızgın Bi Şekilde Duyurdu: Büyük Oyun Var, Altınlarınızı Sakın Kaptırmayın! Altın Düşer Mi Yükselir Mi? Gram Altın Kaç TL

Altın Kahini İslam Memiş, günler süren suskunluğunu nihayet bozdu ve tarih vererek büyük yükselişi duyurdu. Altın düşer mi, yükselir mi sorusuna çok net cevaplar veren başarılı ekonomist yine küçük yatırımcının yolunu aydınlattı. İşte ayrıntılar.

A+A-

Altın Altın Kahini İslam Memiş Çileden Çıkarak Duyurdu: Büyük Manipülasyon Var, Altınlarınızı Kaptırmayın! 2021 Sonu En Az 600 TL!
Altın Yorumları Uzman Son Dakika: Altın yatırımı yapanların gözünü diktiği, kulak kesildiği isimlerin başında başarılı ekonomist İslam Memiş geliyor.

Camiada “altın kahini” olarak bilinen İslam Memiş, merak edilen sorulara yine çok net yanıtlar verdi. “Ons tarafında 1770 1765 dolar ve sonrasında tekrar dolar kuru ile yükselen bir gram altın karşımızda olacaktır” diyerek, yeni dönemin ayak seslerinin duyulduğunu dile getiren İslam Memiş, müjde verdi. Altın yatırımcısının orta-uzun sürede kazanacağını dile getiren Memiş, “Yatırımcı üzülmeyecek” dedi.

Bu rakamların kesinlikle fırsat olduğunu dile getiren İslam Memiş, “Gram altında 480 lira seviyesinin altındaki rakamlar kesinlikle son fırsatlardır. Çünkü, bant aralığımız 478-488 lira… Dikkat ederseniz 4 aydan beri bu bant aralıkları kırılamıyor. 480 liranın altına sarksa bile bu işin dip seviyesi 478 liradır. ümüşün gram fiyatında da 6.15 dip seviyesidi. Bu seviyenin altı çok çok zor bir ihtimaldir. Gram gümüşte Kasım ayının ortalarında 7-7.50 lira seviyesini takip ediyor olacağız” dedi ve devam etti.

Gram altında 600 lira olduğunu dile getiren İslam Memiş, “2021 yıl sonu altın fiyatlarıyla ilgili 600 lira öngörümde zerre kadar bir sapma yoktur. Zerre kadar bir revize yoktur. Yılın son çeyreğine girdik, senenin son çeyreğiyle gramın ons fiyatında 60 dolar, altının gram fiyatında 580-600 lira aralığı falan görülmedi diye ben yıl sonu öngörümü revize etmedim. Yılsonuyla ilgili öngörüm halen aynen devam ediyor” ifadelerini kullandı ve yükseliş hareketinin başlayacağını öngördü.

Altın ve gümüş fiyatlarının büyük yükseliş arifesinde olduğunu ve spekülasyonlara rağmen artışların başlayacağını dile getiren Memiş, “Bundan sonra kimse ucuz bir altın, ucuz bir gümüş beklememeli. Özellikle Kasım ayının ortalarında tarih de veriyorum, Kasım ayının ortalarında 510 ve 520 lira sürecinden başlayan bir yükseliş trendinin yıl sonuna kadar agresif biçimde devam edeceğini söyleyebilirim.

Bu Kasım ayına da kalmayabilir. Çünkü dolar tarafındaki artan tansiyon dolar/TL kurunun agresif bir biçimde değer kazanmasına destek oluyor. O yüzden bu iş Kasım’a da kalmayabilir” dedi. İslam Memiş, “Altın ve gümüşe fiziki yatırım yapın, malınıza sahip çıkın. Kaptırmayın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.