1. HABERLER

  2. Altın fiyatları kötü haber ayın ilk günü düşüşle başladı! 22 ayar bilezik, Cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
Altın fiyatları kötü haber ayın ilk günü düşüşle başladı! 22 ayar bilezik, Cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları kötü haber ayın ilk günü düşüşle başladı! 22 ayar bilezik, Cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımlık veya hediyelik altın almayı düşünenler bugün altın fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyor. Elinde bulunan altını bozdurmak isteyenler ise altının alış fiyatını bilmek istiyor. İşte son dakika altın fiyatları...

A+A-

Altın fiyatları son dakika gelişmeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Son dönemde ufak çaplı hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken sarı metal bugün güne yükseliş hareketiyle başladı. Gerek düğün sezonu gerekse en çok tercih edilen yatırım aracı olması nedeniyle gün içerisinde binlerce kişi 1 Eylül 22 ayar bilezik, Cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Sorularına yanıt arıyor. İşte piyaslardan gelen canlı ve güncel altın fiyatları...

GRAM ALTIN FİYATI 

Alış 486,29 TL, Satış 486,39 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI 

Alış 780,39 TL Satış 798,21 TL

YARIM ALTIN FİYATI 

Alış 1.555,90 TL Satış 1.596,42 TL

TAM ALTIN FİYATI 

Alış 3.219,11 TL Satış 3.300,25 TL

22 AYAR BİLEZİK FİYATI

Alış: 440,28  Satış: 461,31

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.