1. HABERLER

  2. Altın, Dolar ve Gümüş Neden Yükseliyor? Yükselişe Geçiren Sebepler Ortaya Çıktı... 26 Şubat Altın Fiyatları
Altın, Dolar ve Gümüş Neden Yükseliyor? Yükselişe Geçiren Sebepler Ortaya Çıktı... 26 Şubat Altın Fiyatları

Altın, Dolar ve Gümüş Neden Yükseliyor? Yükselişe Geçiren Sebepler Ortaya Çıktı... 26 Şubat Altın Fiyatları

Altın fiyatları hafta boyunca merak edilen sorular için yatırımcılar için bir numaralı gündem maddesi olmaya devam etti. Serbest piyasalar kapsamında gün içerisinde kapalı olarak yer alsa bile canlı altın fiyatları son dakika hakkında hareketlilik yakında

A+A-

Hafta içinde meydana gelen düşüşlerden dolayı gram altın fiyatı gün içerisinde aynı seyri ile devam ediyor. ONS altın seviyesi ile beraber çeyrek, yarım, ata, cumhuriyet ve 22 ayar bilezik fiyatlarının yeniden yukarı yönlü bir ivme içerisinde hareketlerine devam ediyor. Bu noktada çeyrek, yarım, ata, cumhuriyet ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar olacak sorularının yanıtları aranmaya devam ediyor.

Çeyrek ve gram altın fiyatları gün içerisinde nasıl bir hareket sergiledi?

Gün içerisinde çeyrek, yarım, ata, cumhuriyet ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar artış gösterdi sorusunun yanıtları merak ediliyor. Güncel ve anlık rakamlar yakından takip edilirken ne yönde şubat ayı içerisinde satış rakamlarının ne kadar olacağı, satışların nasıl kapacak olduğu, yatırımcılar ile beraber alımlar ve satımlar yapmak için harekete geçenler gündem maddelerinden bir tanesi oldu.

Altın fiyatlarının 2020 yılında bir hayli yukarı yönlü olması ve 570 TL seviyesine kadar artış göstermesi yorumcular tarafından yeniden çıkacak mı diye merakla bekleniyor. Bir anda 2021 yılına girerken düşüş hareketlerini hızlandıran altın yeniden yukarı çıkacak mı aşağı mı inecek mi diye merakla arayışlara başladı. Yatırım amacı ile en güvenilir yatırım aracı olarak bilinen altının bu denli aşağı seviyelere kadar inmesi yorumcuların bazılarına göre alımlar için riskli olarak ifade edilirken bazılarına göre de şu an alımlar için en uygun zamanlar olduğu gözleniyor. Bu altın fiyatları hakkında son durumun ne yönde olacağı hakkında araştırmalarına devam eden yatırımcılar altın fiyatlarında son dakika fiyat artışlarını araştırmaya devam ediyor. Zirve seviyesini gören altın bu ara tabana kadar iniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.