1. HABERLER

  2. Akbank'tan Kredi Müjdesi! Belgesiz, İmzasız 100.000 TL Saniyeler İçerisinde Hesaba yatıyor! Uygulamaya Girmek Yeterli
Akbank'tan Kredi Müjdesi! Belgesiz, İmzasız 100.000 TL Saniyeler İçerisinde Hesaba yatıyor! Uygulamaya Girmek Yeterli

Akbank'tan Kredi Müjdesi! Belgesiz, İmzasız 100.000 TL Saniyeler İçerisinde Hesaba yatıyor! Uygulamaya Girmek Yeterli

Akbank’tan devrim niteliğinde bir kampanya geldi! Oturduğunuz yerden saniyeler içerisinde 100 000 TL kredi çekebilirsiniz.

A+A-

Akbank’tan devrim niteliğinde bir kampanya geldi! Oturduğunuz yerden saniyeler içerisinde 100 000 TL kredi çekebilirsiniz. Evet yanlış duymadınız, sizin de nakit ihtiyacınız var ise tek tuş ile Akbank mobil veya Akbank’ın internet sitesi üzerinden başvurunuzu tamamyalabilir, belge veya imzaya gerek görmeden Akbank hesabınıza 100 000 TL’ye kadar para akışı sağlamanız mümkündür. Bundan sonra acil nakit ihtiyaçlarınızda kapı kapı dolaşıp borç isteme devri kapandı! İster hafta sonu, ister fotoğrafı tatil fark etmez. Haftanın 7 günü 24 saat boyunca online olarak başvurunuzu gerçekleştirme şansına sahipsiniz.

Akbank’tan 100 Bin TL Direkt Kredi!

Eğer sizin de 100 000 TL’ye kadar nakit ihtiyacınız var ise, Akbank daima yanınızda! Akbank’ın sunduğu bu ihtiyaç kredisine başvurmak için taaa şubeye gitmenize gerek kalmıyor. Ayrıca Akbank sizden belge, kefil veya sayfalar dolu evrağı imzalamanızı da istemiyor. İmzasız, belgesiz ve kefilsiz olarak tek tuş ile 100 000 TL’ye kadar kredi çekebiliyorsunuz! Müşterilerinin daima yanında olduğunu vurgulayan Akbank’ın bu devrim niteliğindeki kampanyası milyonlarca yurtdaşın yüzünü güldürecek cinsten.

Bildiğiniz gibi geride bıraktığımız aylarda Akbank yaşadığı teknik sıkıntılar sebebiyle günlerde müşterilerine hizmet verememişti. Hem mobil bankacılık hem de internet sitesinin yanında tüm ATM’lerinden ve şubelerinden de işlem yapılamayan Akbank, yüzbinlerce müşterisini mağdur durumda bıraktı. Kısa süre içerisinde Akbank çalışanları sorunu çözmüş olsa da; pek çok sosyal ağ kullanıcısı Akbank’ın bu durumundan dolayı sitem etmekten geri durmadılar.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Bu kötü günleri unutturmaya çalışan Akbank ise kolları sıvadı ve %1,53’ten başlayan faiz oranlarıyla, 36 aya varan vade fırsatıyla  şubeye gitmenize gerek kalmadan “Direkt Kredi”yi hayata geçirdi. Akbank Direkt Kredi’ye hemen Akbank İnternet’e ya da Akbank Mobil’e girerek, Akbank Direkt Kredi formunu doldurarak ya da Akbank Telefon Şubesini arayarak başvuru yapabilirsiniz.

Örnek Ödeme Planı

Eğer siz de Akbank’tan 100 000 TL’lik Direkt Kredi alırsanız, 36 ay boyunca %1,53’ten başlayan faiz oranlarıyla her ay 3.820 TL ödeme yapacaksınız. 36 ayın sonunda ise Akbank’a toplamda 138.070,24 TL ödemiş olacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum