1. HABERLER

  2. Acil Nakit Para İhtiyacı Olan Herkesi İlgilendiriyor! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı…
Acil Nakit Para İhtiyacı Olan Herkesi İlgilendiriyor! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı…

Acil Nakit Para İhtiyacı Olan Herkesi İlgilendiriyor! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı…

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuruları devam ediyor. Pandemi süreci devam ederken vatandaşların birçoğunun nakit ihtiyacı bulunuyor. Nakit ihtiyaçları için kredi arayışına giren kişiler ise faiz oranlarından mağdur oluyorlar. Kamu bankaları, diğer bankalar

A+A-

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuruları devam ediyor. Pandemi süreci devam ederken vatandaşların birçoğunun nakit ihtiyacı bulunuyor. Nakit ihtiyaçları için kredi arayışına giren kişiler ise faiz oranlarından mağdur oluyorlar. Kamu bankaları, diğer bankalara göre daha makul oranlar sunduğu için kişilerin dikkatini çekiyor. Vatandaşlar kredi çekmek için kamu bankalarına ağırlık veriyorlar.

Vakıfbank müşterisi olan olmayan herkese kredi imkanı sunuyor. 3 ay geri ödemesiz olan kredi imkanları vatandaşlar tarafından oldukça fazla ilgi görüyor. Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvurmak isteyen kişiler 36 ay taksit seçeneği ile kredi çekebiliyorlar. 36 aya kadar uzatılabilen taksit imkanı ile ihtiyaç kredisi, emekli ve çalışan olan herkesin dikkatini çekiyor. Kısa mesaj ile başvuru yapma imkanı sunuluyor. Kişiler yalnızca kısa mesaj ile başvurularını gerçekleştirebiliyor ve gelen onay mesajı ile kredilerini çekebiliyorlar.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisine Nasıl Başvurulur?

Kişiler Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvurmak için yalnızca telefonlarını kullanabiliyorlar. Acil nakit ihtiyacı olan kişiler 5724 numarasına kısa mesaj atarak başvuru sağlayabiliyorlar. Kısa mesaj atarak krediye başvurmak isteyen kişiler KREDI yazmalı ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını girmelidir. Ardından aylık gelirin yazdığı tutar da mesaja girilmelidir. Bütün bilgiler arasında birer boşluk bırakılmalı ve 5724’e mesaj gönderilmelidir. İlk 3 ay ödeme istemeyen kredi imkanından faydalanan kişiler, kredi başladıktan sonra 3 ay eşit taksitler halinde ödeme yapacaklar. Kredinin son taksidi ise bu tutarlardan farklı olacak ve balon ödeme olarak adlandırılacak.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler kredinin oranını ve vade aralığını araştırıyorlar. 3 bin TL ile 125 bin TL arasında sunulan kredi, gelir tablosuna göre onaylanıyor. Kişiler krediye başvurduklarında gelirleri ve ödeme sıklıkları ele alınarak krediye yanıt veriliyor. 3 aydan başlayan taksitlendirmeler 36 aya kadar uzatılabiliyor. Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi çeken kişiler %1,52 faiz oranı ile karşılaşıyorlar. Kişiler isterlerse kısa mesaj ile başvurabilecekleri gibi internet bankacılığı üzerinden de başvuru gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca banka içerisinden de krediye başvuru sağlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.