1. HABERLER

  2. Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kullanacağınız krediyi katılım bankalarından alın, faiz ödemeyin!
Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kullanacağınız krediyi katılım bankalarından alın, faiz ödemeyin!

Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kullanacağınız krediyi katılım bankalarından alın, faiz ödemeyin!

Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kullanacağınız krediyi katılım bankalarından alın, faiz ödemeyin! Katılım bankaları  faiz ödemeden kredi kullanımının getireceği avantajlardan faydalanabilirsiniz.

A+A-

Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kullanacağınız krediyi katılım bankalarından alın, faiz ödemeyin! Katılım bankaları  faiz ödemeden kredi kullanımının getireceği avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Diğer bankalarda uygulanmakta olan yüksek kredi faizleri belinizi büküyorsa, katılım bankalarından sunulmakta olan faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz. Faizsiz ihtiyaç kredisi veren katılım bankaları hangisi? Katılım bankası ihtiyaç kredisi müracaatsu nasıl yapılır? Sorularının yanıtları haberimizde!

Ziraat Katılım Faizsiz İhtiyaç Kredisi

Ziraat Katılım tarafından sunulmakta olan “İhtiyaç Finansmanı” ile tüm beklenmeyen masraflarınız için faizsiz destek alabilirsiniz. Ziraat Katılım tarafından 60 aya varan vade olanağı ve sadece 0.94% kar payı oranıyla sunulmakta olan faizsiz ihtiyaç kredisi ile tüm masraflarınızı uygun şartlarda karşılayabilirsiniz. Ziraat Katılım faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için size en yakın Ziraat şubesine müracaatta bulunmanız gerekiyor.

Vakıf Katılım Faizsiz İhtiyaç Kredisi Detayları

Vakıfbank bünyesinde faaliyette bulunan Vakıf Katılım tarafından çok uygun kar pay oranları ve faizsiz krediler ile tüm harcamalarınıza uygun destekler sağlanıyor. Vakıf Katılım İhtiyaç Finansmanı ürününde faiz ödeme derdi bulunmuyor. Tüm beyaz eşya, mobilya, elektronik ve diğer ihtiyaçlarınız için ortaya çıkan acil nakit ihtiyaçlarınıza sıfır faizle ve 36 ay vade olanağıyla Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanını kullanabilirsiniz. Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanında 10 000 TL’ye kadar limitle kullanım gerçekleştirilebiliyor. Vakıf Katılım ihtiyaç kredisi müracaat işlemlerini Vakıfbank şubelerinden yapabilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Bankası İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Türkiye Finans ihtiyaç finansmanı ile faiz ödeme derdi olmadan, çok uygun şartlarda ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Avantajlı kar oranları ile ihtiyaç finansmanından faydalanabilir ve bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için yüksek faizler ödeme mecburiyetinde kalmazsınız. Türkiye Finans ihtiyaç finansmanı kar payı oranı ise yalnızca 1.56% oranından başlıyor. Türkiye Finans 36 aya varan vade desteği bulunan ihtiyaç finansmanı müracaatsu için ister şubeye gidebilir, ister de dijital bankacılık kanallarını kullanabilirsiniz.

Kuveyt Türk İhtiyaç Finansmanı ile İhtiyaçlarınızı Karşılayın

Kuveyt Türk katılım bankacılığı çerçevesinde faizsiz ihtiyaç kredisi sunuyor. Kuveyt Türk ihtiyaç finansmanı ile seyahatten eğitime, hac ve umreden evlilik harcamalarına kadar tüm beklenmeyen ya da beklendik harcamalarınızı çok uygun şartlarda ve faiz derdi olmadan karşılayabilirsiniz. Çok düşük kar payı oranları ile 36 aya vaden vade olanağından faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.