1. HABERLER

  2. Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Mart ayında tüm ihtiyaçları giderecek adım atıldı…
Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Mart ayında tüm ihtiyaçları giderecek adım atıldı…

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Mart ayında tüm ihtiyaçları giderecek adım atıldı…

Mart ayına girdiğimizden beri yaşanan zorlu günlerde vatandaşların rahat bir nefes alması için ceplerini rahatlatacak düzeyde kredi fırsatları gelmeye devam ediyor.

A+A-

Mart ayına girdiğimizden beri yaşanan zorlu günlerde vatandaşların rahat bir nefes alması için ceplerini rahatlatacak düzeyde kredi fırsatları gelmeye devam ediyor.

 Garanti BBVA kapsamında vatandaşlara sadece yüzde 2,02 faizi ile 15 bin TL kredi fırsatı gelirken 25 bin TL değerinde kredi alanlar için de yüzde 1,93 faiz uygulaması geçerli olacak. Bankadan 50 bin TL kredi almak isteyen vatandaşlar için sadece yüzde 1,64 oranında faiz uygulaması yapılırken aylık taksit ödemeleri 1951 TL olarak açıklandı. Bankadan 36 ay vade ile kredi almak isteyen vatandaşlar eğer bu süreçlerde 100 bin TL tercih ederse sadece yüzde 1,49 faiz oranı ve aylık eşit taksit ödemesi sırasında 3 bin 790 TL ödeme yapması gerekecek.

Mart ayında gelen kredi imkanları sadece Garanti bankası ile değil bir yandan vatandaşların yanlarında yer alabilmek için Ziraat ve Akbank gibi seçenekler de yer alıyor. Fakat en düşük oran yüzde 1,64 olarak ziraat bankası dikkatleri çekiyor.

Garanti ihtiyaç kredi…

Garanti bankasından ihtiyaç kredisi almak isteyen bir vatandaş; sadece yüzde 2,02 faizi ile 15 bin TL kredi fırsatı gelirken 25 bin TL değerinde kredi alanlar için de yüzde 1,93 faiz uygulaması geçerli olacak. Bankadan 50 bin TL kredi almak isteyen vatandaşlar için sadece yüzde 1,64 oranında faiz uygulaması yapılırken aylık taksit ödemeleri 1951 TL olarak açıklandı. Bankadan 36 ay vade ile kredi almak isteyen vatandaşlar eğer bu süreçlerde 100 bin TL tercih ederse sadece yüzde 1,49 faiz oranı ve aylık eşit taksit ödemesi sırasında 3 bin 790 TL ödeme yapması gerekecek.

Akbank ihtiyaç kredisi…

Akbank 10 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade sunarken sadece yüzde 1,9 oranında faiz uygulaması yapıyor. Fakat 25 bin TL kredi alacak vatandaşlara yüzde 1,74 oranında faiz uygulaması yaparak aylık eşit taksit ödeme durumlarında sadece 994 TL 74 kuruş ödeme alternatifleri sunarak imkan tanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.