1. HABERLER

  2. 5000 TL Ödeme Başladı! TC Kimlik Numaranızı Vemeniz Yeterli Anında Hesaba Yatıyor! İşte Bütün Detaylar...
5000 TL Ödeme Başladı! TC Kimlik Numaranızı Vemeniz Yeterli Anında  Hesaba Yatıyor! İşte Bütün Detaylar...

5000 TL Ödeme Başladı! TC Kimlik Numaranızı Vemeniz Yeterli Anında Hesaba Yatıyor! İşte Bütün Detaylar...

Bankalar üstünden verilecek olan 5000 TL ödemeler bu sabah başladı. Acil para ihtiyacı olan kişilere, bankalara gitmeden verilecek olan bu 5000 TL ödemelerde, 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemelerinde isteyen müşterilere 3 ay erteleme yapan bankalar

A+A-

TC kimlik numaranızı vererek, bankadan hemen destek alabileceksiniz. Banka hesabı olan kişiler, bankaya gitmeden kredi kullanırken, 5000 TL onayı alan ama hesabı olmayan kişiler ise yalnızca kimlikle banka şubelerinden bu kampanyaya katılabilecekler. 5000 TL ödeme veren bankalar şu biçimde...

Denizbank 5000 TL Ödeme Veriyor, Başvuru SMS ya da İnternetten Yapılıyor
Denizbank üstünden 5000 TL'ye kadar ödeme olanağı sağlanacak. Banka hesabı olan kişiler, 18 yaşından büyük olması halinde 5000 TL'ye kadar ödemelerini Denizbank mobil uygulaması üstünden, banka şubelerine gitmeden alabilecekler. Bankaya giderek işlem yapmak isteyenler ise SMS atarak önce kredi onayı alabilirler.

Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek Kredim TC KİMLİK yazarak 3280 numarasına mesaj atarsanız, banka hemen sizlere kredi sonucunu verecek ve bu sonuca göre hemen onaylı kredilerinizi kullandıracaktır. 5000 TL ve üstünde de onay alabileceğiniz bu kampanyada koşullara uygun olan kişiler, 36 ay vadeli kredi alabileceklerdir.

TEB Bankası Kampanyaya Dahil oldu, hemen 5000 TL ödeyecek
Bir diğer özel banka olan TEB Bankası üstünden de 5000 TL nakit ödeme alabileceksiniz. Banka TEB uygulaması, TEB ATM'leri ve TEB şubeleriyle beraber, müşteri hizmetleri üstünden de kendi banka müşterilerine destek kredi için yardımcı olmaktadır.

TEB bankası üstünden almış olduğunuz 5000 TL ödeme, 36 ay vadeli olarak ve ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapma olanağı sizlere sunacak.

Banka ayrıca SMS atarak da kişilere 5000 TL ödeme veriyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek, TC KİMLİK numaranızı yazarak 4466 numarasına gönderin. Bu şekilde müracaat yapmış olacak ve hemen sonucunuzu öğreneceksiniz. 4466 numarasına mesaj atmak isteyenler, 3 ay ertelemeli kredilerini alabilmeleri için en az 1200 ve üstünde bir kredi notunun olması gerekiyor.

Ziraat Bankası 5000 TL Hesaplara yatıracak, şubeye gitmenize gerek yok
Kamu bankası olan Ziraat Bankası üstünden de 5000 TL'ye kadar hesabınıza para yatacak. Ziraat Bankası hesabı olan kişiler, bankanın mobil uygulamasını kullanarak düşük faizli kredi kampanyasına katılabilecekler. 5000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde onay verilecek ve 36 ay vadeli kredi şubelere gitmeden kullandırılacak.

Özellikle bu bankadan maaş alan kişiler, daha yüksek limitlerde de bankanın online kredi hizmetinden yararlanabilecekler. Bu bankada hesabınız var ise, ziraat bankası mobil uygulaması şifresi alarak hemen müracaatnuzu mobil uygulama üstünden yapabileceksiniz. 5000 TL'ye kadar verilen bu para ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.