1. HABERLER

  2. 4 Bankadan Emeklilere Büyük Müjde Geldi! Ödemeleri Yapmaya Başladılar! Hemen Başvurun!
4 Bankadan Emeklilere Büyük Müjde Geldi! Ödemeleri Yapmaya Başladılar! Hemen Başvurun!

4 Bankadan Emeklilere Büyük Müjde Geldi! Ödemeleri Yapmaya Başladılar! Hemen Başvurun!

Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Denizbank tarafından sunulan bu fırsatı emekliler kaçırmasın!

A+A-

Salgın döneminde maddi olarak ciddi güçlük yaşamakta olan emekliler için bankaların sunmuş olduğu avantajlı ve düşük faizli kredi kampanyaları, acil nakit gereksinimlerine destek sağlıyor. Milyonlarca emeklinin yararlanabildiği emekliye düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası ve Denizbank tarafından sunuluyor. 4 büyük bankanın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyalarının şartları, müracaat metotları ve faiz oranları haberimizde!

Ziraat Bankası Emekliye Özel Düşük Faizli Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası, emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan tüm emekli müşterileri için “Emeklinin Artısı Kredi Paketi” kampanyasıyla düşük faizli ve uygun geri ödeme koşullu kredi sunuyor. Emekli müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarında kullanacakları düşük faizli ve uygun ödeme koşullu tüketici kampanyasıyla 20 000 TL’ye kadar 36 ay vadeli ve 1.51% faiz oranından kredi kullanılabiliyor.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan emekliler ayrıca ev sahibi olabilmek içerisinde yine düşük faizli konut kredisi kullanabiliyor. 100 000 TL’ye kadar 120 ay vadeli konut kredisini 1.37% faiz oranından kullanabiliyor.

Halkbank Mutlu Emekli Kampanyasıyla 100 Bin TL Kredi

Kamu bankası Halkbank tarafından emekli müşterilerine yönelik 100 000 TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi sunuluyor. Halkbank Mutlu Emekli kampanyasıyla duyurulan kredide emekli maaşını Halkbank’tan alan emekliler, 100 000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini 36 ay vadeyle kullanabiliyor.
Halkbank Mutlu Emekli ihtiyaç kredisinde uygulanmakta olan faiz oranı ise 1.58% oranından başlıyor. Ayrıca emekliler, Halkbank’tan kullanabilecekleri ihtiyaç kredisinde;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli,
  • Şeklinde farklı geri ödeme planlarından kendisi için en ideal olanı seçebiliyor.

Denizbank Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi

Emekli maaşını Denizbank’tan alan emekliler, diğer bankalara olan kredi borcunu Denizbank’tan alacağı “Transfer Kredisi” ile tek çatı altında toplayabiliyor. Uygun faiz oranı ve uygun geri ödeme şartları bulunan transfer kredisi kampanyasıyla Kredi Kayıt Bürosu(KKB) sicilinin de düzene oturtulması sağlanabiliyor.

Tüm emekliler Denizbank Transfer Kredi kampanyasından kefilsiz, 36 ay vadeyle yararlanabiliyor. Transfer kredisi kampanyasında 12 ay ile 24 ay için 1.59% faiz oranından, 36 ay vade için ise 1.64% faiz oranından kredi faizi uygulanıyor.

İş Bankası Emekliye Özel Kredi Kampanyası

Türkiye İş Bankası tarafından sunulmakta olan Anında Bayram Kredisi ile bu bayramda emekliler acil nakit gereksinimlerini uygun faiz oranlarıyla karşılayabiliyor. 3 ay geri ödemesiz bayram kredisi sayesinde bu bayramda emekliler rahat bir nefes alıyor.

İş Bankası şubeleri, İşCep, İş Bankası ve İnternet Şubesi kanallarından İş Bankası bayram kredisi müracaatsu yapılabiliyor. İş Bankası Anında Bayram Kredisi 50 000 TL’ye kadar 90 gün ödemesiz ve 36 aya varan vade opsiyonları ile kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.