1. HABERLER

  2. 2021 altın fiyatları için şaşırtan bomba tahminler! Elinde altını olanlar için sakın satmayın uyarısı…
2021 altın fiyatları için şaşırtan bomba tahminler! Elinde altını olanlar için sakın satmayın uyarısı…

2021 altın fiyatları için şaşırtan bomba tahminler! Elinde altını olanlar için sakın satmayın uyarısı…

2020 yılında beklenenlerin ötesinde rekor kırmaya devam ederken 2021 yılında en düşük seviyeleri hala göstermeye devam ediyor. Elinde altını olan vatandaşların bir yandan kafaları karışık olanlar için uzmanlar tarafından sabırlı olun çağrıları gelmeye dev

A+A-

Altın fiyatları için merak edilen tahminler gelmeye devam ediyor. Altın fiyatları için yeniden yükselişler için geçeceği düğün sezonunun gelmesi de altın fiyatları konusunda etkili olacağını açıkladı.

Dolarda meydana gelen düşüş altın fiyatları üzerinde de etkili oldu. Peki, altında meydana gelen düşüşler devam edecek mi? Altını uzun süreli yatırım aracı olarak kullanmayı düşünen vatandaşlar en çok da altını yüksek fiyatlardan altın alanlar ne yapacaklarını bilmedikleri için şaşkın bir halde olmaya devam ediyor.

Altın fiyatları son 2021 yılı içerisinde seyrini değerlendiren Mirzaoğlu Kuyumculuk yönetim kurulu başkanı Romel Ayyıldız, altın fiyatlarında meydana gelen düşmeden dolayı en belirgin sebeplerinden bir tanesinin dolarda meydana gelen düşme olduğunu ve altın fiyatlarının tekrar yükselme eğilimine geçmiş olduğuna dair dikkatleri çekti.

Ülkemizin altın stoklarına devam eden ülkeler arasında ilk onun içerisinde yer alacağını belirtirken korona virüs salgın süreçlerinin hayatımıza girmesi ile beraber küresel çapta meydana gelen gelecek ile ilgili endişelerin yaşanmasına neden oldu. Ülkelerin içerisinde yer aldığı bu tür ekonomik zorluklardan ötürü dolar, Euro gibi dövizlere karşı güvenlerin azalmasına neden oldu.

Altında son durum…

Her zaman daha farklı bir güvenli liman bir şekilde bilinen altına karşı taleplerde artış gösterdi. Bireysel bir şekilde altına yatırımlar devam ederken bunların arasında yer alan ülkelerin altına karşı yatırımlarına devam ediyor. Ülkemizde Cumhuriyet’in en çok da altın yatırımlarına karşı ülkeler arasında ilk onda yer almasına etki ediyor. Küresel çap içerisine bakılacak olduğu zaman altına karşı olan talepler korona virüs ile beraber 55 milyar dolarlık büyüklüğe erişmesine neden oldu. Bu rakamlar sayesinde 2013 yılından bu zamanlara kadar en yüksek seviyelere kadar artmasına neden olduğu gözleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.