1. HABERLER

  2. 18 Yaş Altında Çocuğu Olan Kişilere Müjde! Hemen Anında 50 Bin TL Destek Kredi Alabilirsiniz İşte Şartlar...
18 Yaş Altında Çocuğu Olan Kişilere Müjde! Hemen Anında 50 Bin TL Destek Kredi Alabilirsiniz İşte Şartlar...

18 Yaş Altında Çocuğu Olan Kişilere Müjde! Hemen Anında 50 Bin TL Destek Kredi Alabilirsiniz İşte Şartlar...

Korona virüs salgını sürecinde ekonomik sıkıntı yaşamakta olan yurttaşlar için bir yeni adım daha atıldı ve 18 yaş altı çocuğu olanlara kredi olanağı sunuldu.Bu zorlu süreçte nakit ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yurttaşlar, bu kredi olanağından

A+A-

Bu zorlu süreçte nakit ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yurttaşlar, bu kredi olanağından yararlanarak nakit ihtiyaçlarını giderebilirler. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına sunulmakta olan bu kredi olanağında belirli şartlar

Bu şartlardan bir tanesi de kredi olanağından yararlanmak isteyen yurttaşların 18 yaş altında çocuklarının olması. 50 000 tl'ye kadar düşük faizli kredi olanağından yararlanmak isteyen ve 18 yaşının altında çocukları olan bir çok vatandaş kredi haberiyle ilgili ayrıntıları merak ediyor. İşte merak edenler için faizsiz ve düşük faizli olacak biçimde sunulacak olan kredi haberine ilişkin tüm ayrıntılar..

50 000 tl'ye kadar destek kredisi ayrıntıları

Yapılan haberler ardından bir çok vatandaş 50 000 tl'ye kadar destek kredisi ayrıntılarını merak ediyor.  Korona virüs salgını sürecinde yurttaşlara destek olmak adına atılan adımlardan bir tanesi de 18 yaş altında çocukları olan yurttaşlar için sunulmakta olan 50 000 tl'ye kadar destek kredisi. Bu krediden yararlanmak isteyen yurttaşların kesinlikle 18 yaş altında çocuklarının olması gerekmektedir. Çocukları olmayan veya çocukları 18 yaşından büyük olan yurttaşlar bu kredi olanağından kesinlikle faydalanamıyorlar.

Vatandaşların zorlu süreçlerinde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri alına sunulmakta olan kredi olanağı, 6 ay ertelemeli olacak biçimde sunuluyor. Böylelikle de yurttaşlar 6 ay ödemesiz olan bu kredi olanağından yararlanarak zorlu süreçlerinde kendilerini toparlayacak olanağı bulabilmektedirler.

Faizsiz ve düşük faizli olacak biçimde sunulmakta olan ihtiyaç destek kredisi ile rahatlamak isteyen yurttaşlar, uzun süreli ödemelerinde düşük faizli olarak kredi olanağından faydalanabilmektedirler. Verilecek olan kredide faiz oranları ise kredinin kullanım şekline göre değişmektedir. Verilecek olan kredinin vadelerine göre kredi faiz oranları ise şu biçimdedir:

50 000 lira 12 ay vade: 0 faiz,
50 000 lira 24 ay vade: 0.48 faiz,
50 000 lira 36 ay vade: 0.56 faiz.
İhtiyaç destek kredisi koşulları
50 000 tl'ye kadar verilen kredi olanağından yararlanmak isteyen yurttaşların ihtiyaç destek kredisi koşulları konusunda bilgili olmaları gerekir. Belirli koşulları sağlamakta olan yurttaşlar bu kredi olanağından faydalanabilmektedir. 50 000 tl'ye kadar verilecek olan düşük faizli kredi olanağı için gerekli şartlar şu biçimdedir:

T.C vatandaşı olmak,
0-18 yaş arası çocuk sahibi olmak,
KKB puanının normal olması.

Bu kredilerden faydalanabilmek adına müracaatlarını hayata geçirmek isteyen yurttaşlar, müracaatlarını e-devlet üzerinden gerçekleştirebilmektedirler. Kamu bankaları tarafından verilecek olan kredi olanağı için müracaat tarihleri henüz netleştirilmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.