1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Yılbaşında Kimler Neler Yaşayacak? İşte 31 Aralık 2021 Burçların Günlük Yorumları
Yılbaşında Kimler Neler Yaşayacak? İşte 31 Aralık 2021 Burçların Günlük Yorumları

Yılbaşında Kimler Neler Yaşayacak? İşte 31 Aralık 2021 Burçların Günlük Yorumları

31 Aralık 2021 Cuma bu tarihli burçların yorumları nasıldır? İşte bugünün(31 Aralık 2021) günlük burç yorumu sizlerle..

A+A-

31 Aralık 2021 Burçların günlük yorumları;31 Aralık cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor işte sizlerle? 31 Aralık cuma günlük burç yorumları! Burçların aşk yorumları, günlük burç özellikleri ve astroloji yorumları nasıl? Burçların dikkat etmesi gereken konular nedir merak ediliyor?

31 Aralık Koç Burcu Günlük Yorumu

Merhaba sevgili koçlar, bu hafta sizin planlarınızı ortaya koyduğunuz bir hafta. Olabildiğince göz dolduracağınız zamanlar olabilir. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Anne veya aile büyüklerinizden biri ile çatışma yaşayabilirsiniz. Bazı sorunlar bu hafta kapınızı çalabilir.

31 Aralık Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili boğalar bugün, en hareketli burçlardan biri sizsiniz. Özellikle yurt dışı veya şehir dışı gibi planlarınız var ise bunu gerçekleştirebilirsiniz. Kendiniz mümkün mertebe iş iye ilgili konularda soyutlamanızda fayda olacak. Eller havaya eğlenmenize bakın diyorum.

31 Aralık İkizler Burcu Günlük Yorumu

Sevgili ikizler bugünün ana teması sizin için kriz çözmek olabilir. Arayı bulmak da diyebiliriz. Sizler için aman ne harika bir hafta olacak diyebilirim. İşlerinizi toparlayıp bir iki günü bu hafta kendinize ayırırsanız ne ala.  Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta olabilir.

31 Aralık Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yengeçler bugün uzun süreli bir ilişkiniz varsa ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz ani ve fevri tavrınız karşınızdaki insanın kalbini kırabilir. Sevimsiz bazı insanlar size yılın bu son haftasında üstünüze yük bindirmeye çalışabilir. Kendinizi bu tip durumlara maruz bırakmamak için dikkatli olmanızda fayda var.

31 Aralık Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sevgili aslanlar bugün, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini söylemeden geçemeyeceğiz. Karşılayacağınız güzel ve yeni bir yıla elinizde mendil sıcak su torbası ile battaniye altında girmek istemezsiniz. Bu hafta kendinizin sağlığını korumanız sizin önceliğiniz olsun. Maddi harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz.

31 Aralık Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili başaklar bugün iletişimin yoğun olduğu bir haftadan geçeceksiniz. Özellikle gönül meselelerinde sizden şöyle güzel haberler ve gelişmeler bekliyor olacağız. Bu yeni yıl sizin yılınız olsun size şans getirsin.

31 Aralık Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sevgili teraziler bugün özellikle ilişkiler ve iletişimi konusunda hareketli bir günden geçebilirsiniz. Hayata dair bazen zevk almakta zorlanıyorsunuz. Bunun için kendinize yeni aktiviteler veya hobiler edinebilirsiniz. Aşk ilişkileriniz tekrar tazelemek gibi önünüze fırsatlar çıkabilir.

31 Aralık Akrep Burcu Günlük Yorumu

Sevgili akrepler bugün, kardeşlerinizle veya arkadaş gruplarınızdan biriyle bir araya gelebilirsiniz. Ne olursa olsun 31 aralık gecesi yeni yılı sevdikleriniz ile birlikte karşılayın. Lütfen bu hafta kendinizi özellikle şımartmaya gayret edin. Çünkü bunu bu yıl yaşadıklarınız ile fazla fazla hak ediyorsunuz.

31 Aralık Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yaylar bugün, hareketli bir gün olabilir. Planlı programlı gitmeniz sizin için faydanıza olacaktır. Almak istediğiniz veya beklettiğiniz bir eşyaya bugün kavuşabilirsiniz. Aile içi problemleri kendinize fazla dert etmemelisiniz. Hepsinin geçici olduğunu bilmelisiniz.

31 Aralık Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili oğlaklar, bugün biraz mutsuz uyanabilir ve bunu ailenize ya da çevrenize ya da iş hayatınıza yansıtabilirsiniz. Sahip olacağınız bir eşya ile mutlu olacaksınız. Yeni yıla ailenizle girmek sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizin ve yanınızda olan kişilerini fazlası ile kıymetini bilme zamanı.

31 Aralık Kova Burcu Günlük Yorumu

Sevgili kovalar bugün, kendinizi biraz içe dönük hissedebilirsiniz. Duygularınızı açmakta zorlanacaksınız. Kendinizi cevapsız sorularla yorma riskiniz var. Bırakın her şeyi ve biraz gelecek yılan güzellikler getireceğini hayal edin ve mutlu olun.

31 Aralık Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili boğalar bu hafta sağlığınıza kavuşacağınız bir hafta olacak. Bundan sonra daha dikkatli olmanız gerekecek. Yeni tanışacağınız kişilerden gönlünüzü alan birileri olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.