1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Hangi Burcu Neler Bekliyor? 14 Kasım Günlük Burç Yorumları
Hangi Burcu Neler Bekliyor? 14 Kasım Günlük Burç Yorumları

Hangi Burcu Neler Bekliyor? 14 Kasım Günlük Burç Yorumları

Sevdiğiniz ve sevildiğiniz süre boyunca hayat çok güzel. Yaşanmaya değer bir hal alıyor. Bizde bu aşk, sevgi, mutluluk, hüzün gibi konuları burçlar sayesinde öğrenebiliyoruz. İşte 14 kasım burç yorumları...

A+A-

Burçlar hayatımıza yön veriyor. Günlük olarak burç yorumları atılıyor. Ayın konumu sayesinde burçlarda gelgitler yeni olaylar olabiliyor. 

Koç Burcu Maddi Açıdan Dikkat!

Bu aralar Maddi anlamda zorluklar yaşayabilirsiniz. Zaten para alanınızda bulunan Uranüs yıl boyunca sizi yeterince maddi açıdan yordu. Bu yüzden hesaplarınızı iyi yapın. Ayın günlük hareketlerini ve burcunuzdaki etkileri günlük burç yorumlarından öğrenebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabırlı Olun!

İkili ilişkiler de sabrınız sınanacak gibi mümkün olduğunca ilişkinizi korumaya ve bitirmemeye çalışın. İlişkinizi korumaya gayret edin. Keza bu aralar bu konuları avukatlar ile ya da mahkeme salonlarında tartışabilirsiniz. Ayın günlük hareketlerini dikkate alın maddi açıdan gayet iyisiniz ancak aşk hayatınıza daha çok dikkat edin. 

İkizler Yoğun Bir İş Temposu Sizi Bekliyor

İş konusunda yoğun bir tempo sizi bekliyor olabilir. Özellikle iş hayatınızda birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ile ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Aşk hayatınız parlak ise gerisi teferruat. Ay baz alarak kendi hayatınıza yön verebilirsiniz. 

Yengeç Burcu Aşk Hayatınız Bu Hafta Monoton

Bugünler de aşk hayatınız oldukça sıkıcı olabilir. Mucize beklemeyin. Öyle olur olmaz durumlarda karşınıza fazla duygusal davranan insanlar ortaya çıkabilir. Akılcı ve sabırlı davranmanız gerekir. Maddi açıdan çok parlak bir döneme giriyorsunuz ne demişler aşkta kaybeden parada kazanıyor sizin durum da tam olarak böyle. 

Aslan Burcu Gerilmelere Dikkat!

Aileniz ile ufak tefek problemler yaşayabilirsiniz. Bu sebeple kendinizi olabildiğince kavgadan ve tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor. Aile konuları bu aralar gündem olacaktır.

Başaklar Kişisel Gelişime Yöneliyor

Bu aralar kendinizi geliştirmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatınızda değişim yapmanın tam zamanı. 

Terazi Burcu Paraya Dikkat

Para konusunda hareketli bir hafta geçirebilirsiniz. Hayatınızda planli ve programli olmaya dikkat edin. Paranızı elinizde tutmaya özen gösterin, har vurup harman savurmayın. Aşk konusunda da çok şansız bir hafta da olduğunuzu söylemek yanlış olmaz. Hem parada hem de aşkta kaybediyor olmanız olası bu duruma dikkat edin. 

Akrep Burcu Empati Yapıyor

Bu hafta yoğun bir hafta gibi gözüküyor. İnsanlar ile olan ilişkinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bazen insanları suçlarken ya da onların ne düşündüğünü ne hissettiğini anlamak için empati yapmanız gerekiyor. 

Yay Burcu Enerjinizi Koruyun!

Bu hafta biraz enerjiniz düşebilir kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Havanınkapanması ile içiniz kararabilir. Bu dönemde çok daha içe dönük olabilirsiniz. İnsanlardan biraz uzak durmak kendinize biraz zaman ayırmak size iyi gelebilir. Kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. 

Oğlak Burcu Sosyal Hayatınıza Dikkat!

Sosyal hayatınızda karışıklıklar olabilir. Bu hafta internet üzerinden olan işlerinize daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Önünüzde olumlu gelişmeler olabilir. Bunları fark etmek için uyanık olun. 

Kova Burcu Çabalamanız Lazım

Bu hafta kendinizi geliştirmek ve parlatmak adına biraz Çabalamanız gerekebilir. Dikkatinizi daha çok kariyerinize vermelisiniz. Ne olursa olsun doğruları söylemeye çalışın.

Balık Burcu Yorucu Bir Hafta Sizi Bekliyor

Bu hafta biraz yorucu olabilir. Seyahat edebilirsiniz ya da hareket içinde olmanız çok olası. Bol bol sohbet muhabbet edeceğiniz konuşmalarınız olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin. Aşk hayatınızda da parlak bir dönemde değilsiniz. Sağlığınıza dikkat edin en azından bu yolunda gitsin.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.