1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Hafta sonu Burçları Neler Bekliyor? 8 Ocak Günlük Burç Yorumları
Hafta sonu Burçları Neler Bekliyor? 8 Ocak Günlük Burç Yorumları

Hafta sonu Burçları Neler Bekliyor? 8 Ocak Günlük Burç Yorumları

8 Ocak cuma tarihli burçların yorumları nasıldır? İşte bugünün(8 ocak 2022) günlük burç yorumu. 8 ocak günlük burç yorumları ve içerikleri sizlerle..

A+A-

Koç Burcu

Sevgili koçlar şu sıra paranızı savurmanın vakti değil daha tutumlu olmak yararınıza olacak. Bugün alacağınız bir hediye ile mutlu olacaksınız. Kendinize yeni hobi alanları yaratmanız kafanızı dağıtmanıza iyi gelecek. Maddi anlamda sıkıntı yaşayacağınız bir hafta olabilir.

Boğa Burcu

Sevgili boğalar bugün her şeyi takıntı haline getirmeyi bir kenara bırakın günün keyfini çıkarmaya bakın. Çünkü sizin için güzel haberler yolda. Enerjinizin başka insanlara takılıp bitirmemelisiniz. Aksi halde size olumsuz dönüşler sağlayacaktır. Bu aşk hayatınız ile ilgili olabilir iş arayışınız ile ilgili olabilir sevdiğiniz bir yakınınız ile ilgili olabilir. Sizin için güzel haberler var.

İkizler Burcu

İkizler haftanın ilk gününde iş çevrenizdeki insanlarla davet veya etkinlikte bir araya gelebilir güzelce vakit geçirebilirsiniz. Çıkacağınız yolculuk size bir hayli iyi gelecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu

Yengeçler bu hafta biraz kendinize vakit ayıracaksınız. Gereksiz şeylere kafa yormanız sizi bir hayli yoruyor ve üzüyor. Arkanızdan konuşan çok fazla insan olduğunda aldırış etmemeniz gerekiyor.

Aslan Burcu

Sevgili aslanlar, bazen size yapılan haksızlıklara bazen gelemiyorsunuz. Hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Sağlık problemleriniz olabilir buna dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu

Sevgili başaklar iyi niyetiniz şu sıralar su istimal ediliyor olabilir. Özel hayatınızda belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz ama artık ipleri elinize alma vakti gelmiş. Yoksa bu kararsızlıkla işiniz baya zor görünüyor. Bunun sonucunda üzülen siz olabilirsiniz. Çıkacağınız küçük bir yolculuk size iyi gelecektir.

Terazi Burcu

Aile içinde yaşamış olduğunuz sorunları iş hayatınıza da yansıtacaksınız fakat bu size olumlu dönüş sağlamayacak. Çok fevri davranmamalısınız aksi halde size zararı dokunacaktır. Yakın zamanda alacağınız sevinçli bir haberle istediğiniz dileğinize kavuşabilirsiniz.

Akrep Burcu

Sevgili akrepler Bazı iletişim problemlerinizden dolayı ailenizle aranız açılabilir fakat bu kısa süreli olacaktır. Çevrenizde olup bitenlere kulaklarınızı tıkayın aldırış etmeyin. Yakın dostlarınız ile bir araya gelmek isteyeceksiniz hatta uzun zaman süre sonra görüşmediğiniz bir arkadaşınız ile görüşme ayarlayıp kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu

Sevgili yaylar, maddi açıdan rahatladığınız bir döneme giriyorsunuz. Fakat bundan sonra harcamalarınızı ona göre yapmalısınız. Şu sıralar sağlığınıza aman dikkat bel ağrısı sırt ağrısı çekebilirsiniz. Hayatınız ile ilgili önemli kararlar vereceksiniz. Fakat vereceğiniz bu kararlarda dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta aşk hayatınızda önemli gelişmeler var diyebiliriz. Süprizler sizi bekliyor olacak.

Oğlak Burcu

Sevgili oğlaklar, bu hafta iş stresi yoğunluğunuz oldukça fazla. Bazı şeyleri kafanıza çok fazla takmanız sizi yoruyor. Bu hafta iş fırsatları ayağınıza kadar gelecek. Bunları değerlendirmeniz de fayda var. Bu hafta sizin haftanız olacak.

Kova Burcu

İçinizde ki düşünceleri çevrenizdeki yakınlarınız ile paylaşırsanız kendi içinizde savaş yaşamazsınız bir desteğe muhakkak ihtiyacınız var. Sağlığınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bugün gideceğiniz bir etkinlik varsa ihmal etmeyin kafanızı dağıtmanızda size oldukça yarar sağlayacaktır.

Balık Burcu

Sevgili balıklar, bugün duygularınız sizi bilinçaltınızda ki düşünceler ile savaşmanızı sağlayabilir. Kendi iyiliğiniz için çevrenizdekileri suçlamayı bırakmalısınız. Şu sıralar sağlığınıza da olabildiği kadar dikkat etmenizde fayda var.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.