1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Burçlar Üzerinde Hangi Astrolojik Gelişmeler Etkili Olacak? İşte 29 Aralık 2021 Burç Yorumları
Burçlar Üzerinde Hangi Astrolojik Gelişmeler Etkili Olacak? İşte 29 Aralık 2021 Burç Yorumları

Burçlar Üzerinde Hangi Astrolojik Gelişmeler Etkili Olacak? İşte 29 Aralık 2021 Burç Yorumları

29 Aralık 2021 tarihli burç yorumları nasıl? İşte bugünün(29 Aralık 2021) günlük burç yorumu sizlerle. 29 Aralık burçların genel, aşk, iş ve kariyer ilişkilerinin günlük yorumu..

A+A-

Koç Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili koçlar bugün, yerine getirmeniz gereken işlerde zaman zaman aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi asla olumsuz düşüncelere itmemelisiniz. Bu sizin bazen sağlığınızı oldukça etkilemektedir. Olabildiğince kendinize her konuda güvenmelisiniz.  İçsel olarak yaşadığınız karmaşık duygular yüzünden kararsızlık yaşayabilirsiniz. Adımlarınızı doğru atmanızda fayda var.

Boğa Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili boğalar bugün, Jüpiter balık burcuna geçiş yapacak.  Çevrenizdeki insanların düşüncelerini benimseyecek ve fazlası ile empati kurabileceksiniz. Güvenmediğiniz kişiler ile ilişkinizi bir anda kesebilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutmanızda fayda var. Bu hafta güzel haberler sizi bekliyor olacak. Süren bir davanız var ise olumlu sonuçlanabilir.

İkizler Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili ikizler bugün evinizde ufak tefek değişikliklere gidebilirsiniz. Bu yeni eşya alma fikri olabilir veya evinizdeki eşyaların yerini değiştirme fikri olabilir. Akrabalar ile olan aranızdaki tartışmaları gereksiz konulardan dolayı olduğunu bu hafta içinde anlayacaksınız. Canınızı gereksiz konulara sıkmamalısınız.

Yengeç Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili yengeçler bugün, sizi derinden etkileyen veya güveninizi sarsacak bir durum ile karşılaşabilirsiniz. Bu gibi durumlarda mesafenizi karşı tarafa oldukça korumanızda fayda var. Uzun zamandır birlikte olmak istediğiniz bir kişiye karşı açılma kararı alabilirsiniz.

Aslan Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili aslanlar bugün, iş hayatınızda yapacak olduğunuz yenilikler sizi fazlası ile motive edebilir. Yeniliklere açık olacak ve her zaman çevrenizdeki insanları da bu düşüncelere ikna etmeye çalışacaksınız. Kargaşa oluşturan ortamdan uzak durmak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili başaklar duygusal yapınız bazen size zarar veriyor olabilir. Alacağınız kararları bile etkiliyor bu durum. Ailenize karşı bazı konularda hayır diyemediğiniz şeyleri içinize atıyor ve kendinize dert ediyorsunuz. Bunu onlara karşı güzel bir şekilde dile getirmenizde fayda olacak.

Terazi Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili teraziler bugün, para ile ilgili konularda değişkenlikler söz konusu olabilir maddi anlamda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Kafa dinlemek için yapacağınız planları bir an evvel hayata geçirmek istiyorsunuz. Bunun için uygun zaman bir sonraki ay olabilir.

Akrep Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili akrepler, bu hafta içinde alacağınız sevindirici haberler yüzünüzü güldürecek. Dostlarınıza bazı konularda güvenecek ve birlikte kararlar almaya çalışacaksınız. Aranızın bozuk olduğu bir arkadaşınız ile konuşmak isteyecek aradaki kırgınlıkları yok etmek isteyeceksiniz.

Yay Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili yaylar şu sıralar maddi anlamda oldukça güzel ilerliyorsunuz. Borçlarınızdan kurtulmanın rahatlığı ile emin adımlarla ilerliyorsunuz.  Alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizin için zor olsa da sağlığınıza zarar veren alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz çokça yararınıza olacak.

Oğlak Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili oğlaklar bu hafta iş hayatınızda sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu bir iş teklifi olabilir, terfi işlemi olabilir.  Yüzünüzü güldürecek haberler yakındadır. Bilinçaltında yatan endişe ve kaygılarınızdan dolayı gün içinde modunuzu düşürebilir moralinizi bozabilirsiniz. Bunlara odaklanmamalı geçici olduğun bilmelisiniz.

Kova Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili kovalar geleceğiniz ile ilgili kararlar alacağınız bir hata olabilir. Bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilir ve ilişkiniz yok ise yeni ilişkiye başlayabilirsiniz. İş hayatınızda elde etmiş olduğunuz başarılar sayesinde ön plana çıkabileceksiniz.

Balık Burcu 2021 Günlük Yorumu

Sevgili balıklar bugün, aş hayatınızda yaşadığınız sorunların tamamen duygusallıktan kaynaklı olduğunu bilmelisiniz. Üzerinizde oluşan bu duygusallığı atmak için çevrenizdeki insanlardan veya ailenizden fikir almak isteyebilirsiniz. Sinirli yapınızı törpülemeniz gerebilir. Aksi halde çevrenizdekilerin kalbini fazlası ile kırabilirsiniz. İletişim kurduğunuz insanlara aranızdaki etkileşimi önemsemeniz gereken bir güne adım atıyorsunuz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.