1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Aşk, İş ve Kariyeriniz İçin YeniGün Neler Getirecek? İşte 26 Aralık Günlük Burç Yorumları
Aşk, İş ve Kariyeriniz İçin YeniGün Neler Getirecek? İşte 26 Aralık Günlük Burç Yorumları

Aşk, İş ve Kariyeriniz İçin YeniGün Neler Getirecek? İşte 26 Aralık Günlük Burç Yorumları

26 Aralık burçları genel, kariyer, iş ve aşk günlük yorumları. Günlük burç yorumları, 26 Aralık 2021 günlük burç yorumları..

A+A-

Bir yılda on iki ay vardır o yüzden on iki burç vardır.  Astronomik olarak gök kürede yer alan on iki takım yıldızının adına burç denir.

Koç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili koçlar bugün finansal açıdan zorlanacağınız bir gün olabilir. Maddi sıkıntılarınızı geride bırakma vakti. Bu hafta içinde riskli adımlarda bulunmayın. İstediğiniz eşyaya bugün kavuşabilirsiniz. Kafanızda fazlaca kurguladığınız şeylerin geçici olduğunu bilmelisiniz. Güçlü duruşunuz çevrenizce her zaman takdir ediliyor. Olaylara karşı bakış açınızı bazen değiştirmeniz yararınıza olacaktır.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili boğalar bugün, iş yaşantınız ile ilgili küçük sıkıntılarınız olabilir. Fevri hareketlerden kaçınmalısınız. Etrafınızdaki kişilerin dolduruşuna gelmeyip önünüze bakmalısınız. Alacağınız kararlarda doğru adımlar atmalı ani kararlar vermemelisiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Sevgili ikizler, sabit fikirleriniz bazen size zarar verebilir. Daha geniş düşünmeye çalışmalısınız. Sağlığınız ile ilgili yaşayacağınız can sıkıcı durumlar olabilir. Sizi üzen konuları takıntı haline getirmemeli fazla üzerinde durmamalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yengeçler, iş hayatınız ile ilgili aldığınız terfiler sizi sevindirecek. Yeni başlangıçlara adım atacaksınız. Artık işinize yaramayan şeyleri bir kenara bırakma vaktiniz gelmiş. Bazı konularda kendinizi fazlası ile yıpratmışsınız kafaya çok şey takmanız sağlığınıza zarar verebilir.

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sevgili aslanlar bazı konularda kendinizi yol ayırımında hissedebilirsiniz. Verecek olduğunuz kararlar sadece sizi ilgilendirir. Çevrenin kararlarından etkilenmemelisiniz. Kaderci bir yapınız var. Bazen her şeyi kadere bırakmak doğru bir yol olmayabilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili başaklar iş hayatınızda yaşadığınız problemleri eve yansıtabilirsiniz. Çok yoğun bir çalışma temponuz var bu sizi bir hayli yormuş ve yıpratmış vaziyette. Maddi imkanlarınıza çevreden müdahale gelebilir. Fikir alışverişine açık olmalısınız. Kıskanç tavrınız arkadaş çevrenizi fazlası ile olumsuz etkiliyor.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sevgili terazi burçları bugün, değişik hobi arayışlarına girebilir kafanızı dağıtmak için kendinize aktivite arayışı içine girebilirsiniz. Evde geçireceğiniz vakti yeni hobinizle ilgili ilk çalışmalara ayırabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Sevgili akrepler, bugün devam eden davanız ile ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Haklılığınızın kabul edilmesi ile birlikte uzlaşmak için her teklifiniz kabul edilecektir. Bu sayede bir sonraki atacağınız adım daha iyi etki edebilir. Bu hafta çıkacağınız yolculuk kafanızı dağıtmanıza iyi gelecek. Düşüncelerinizden kurtulacaksınız.

Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yaylar bugün, hayalleriniz gerçek olabilir veya hayalleriniz için adım atacağınız bir gün olabilir. Kafanızda planladığınız düşüncelerinizi harekete geçirme vakti. Sevdiğiniz bir arkadaşınız ziyaretinize gelebilir. İş hayatınızda yaşadığınız olumsuz durumların geçici olduğunu unutmamalısınız.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili oğlaklar bugün, maddiyat yüzünden aileniz ile aranız açılabilir. Bu durum aileniz tarafından kabul görünmüyor olabilir.  Bu hafta işleriniz çok yoğun geçebilir. Duygusal yapınız size bazen zarar veriyor olabilir. İçinize attığınız durumlar sizi üzebilir. Bunu karşı tarafla konuşmanızda fayda olacak.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Sevgili kovalar bugün gizli kalmış bazı konular gün yüzüne çıkabilir. Haksız olduğunuz durumlarda çok fazla üzerinize gelecekler. İletişim gücünüzü kullanarak kendinizi ifade edebileceksiniz. Maddi anlamda rahatlayacağınız bir haftaya giriyorsunuz.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Sevgili balıklar çok fazla kafaya taktığınız konular sizin sağlığınızı etkileyebilir. İşleriniz yolunda da gitse kafaya takmamanız gereken durumları dahi konu haline getirebiliyorsunuz. Endişeye mahal vermemelisiniz. Bu hafta işlerinizi yoluna koyacağınız bir hafta olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.