1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 5 Aralık Çarşamba 2021 Bugün Burçlar Nelere Dikkat Etmeli? 5 Aralık 2022 Burçların Günlük Yorumları
5 Aralık Çarşamba 2021 Bugün Burçlar Nelere Dikkat Etmeli? 5 Aralık 2022 Burçların Günlük Yorumları

5 Aralık Çarşamba 2021 Bugün Burçlar Nelere Dikkat Etmeli? 5 Aralık 2022 Burçların Günlük Yorumları

5 Aralık 2022 bu tarihli burçların yorumları nasıldır? İşte bugünün(5 ARALIK 2022) günlük burç yorumu sizlerle..

A+A-

5 Aralık 2022 Burçların günlük yorumları; 5 Aralık 2022 günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor işte sizlerle? 5 Aralık 2022 günlük burç yorumları! Burçların aşk yorumları, günlük burç özellikleri ve astroloji yorumları nasıl? Burçların dikkat etmesi gereken konular nedir merak ediliyor?

5 Aralık 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili koçlar bugün, satın alma duygunuz oldukça ön planda duruyor. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Zaman zaman kendini şımartmalısın bundan asla zarar gelmez. Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşının ziyaretine gidecek veya o seni görmeye gelecek. Bu ikiniz içinde güzel bir karşılaşma olacak.

5 Aralık 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili boğalar, kafana koyduğun her işi başarabileceğini hatırlatmak isterim. Bu sebeple kendine güvensizlikler duymamalısın. Aksi halde önümüzdeki hafta motivasyonunun düştüğünün fark edeceksin. Sınırlarını çizmek ve bunların içine kimseyi dahil etmek istemiyorsun. Bunun  için bir müddet dişini sıkman gerekecek.

5 Aralık 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

Sevgili ikizler, bugün yoğun bir gün seni bekliyor olacak. İş hayatının sitresini eve de yansıtacaksın ailen ile ufak tefek sorunlar yaşayabilirsin. Son günlerde kendini fazla ihmal ediyorsun. Sağlığına dikkat etmeli. Bolca vitaminler tüketmelisin.

5 Aralık 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yengeçler, iş hayatında dedikodular yaygınlaşmış olabilir. bunlara fazla aldırmamanı öneririm. Başarın herkes tarafından fazla konuşuluyor. Bu hafta gününü eğlenmeme ayırmalısın çünkü kendini fazla ihmal etmiş durumdasın. Kafanı dağıtman sana iyi gelecek.

5 Aralık 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sevgili aslanlar, vermiş olduğun kararlar konusunda uzunca düşünmen gerekebilir. Fakat bunu dert etmene gerek yok sen bunu kendi kendine yapıyorsun. Ortada kendini mutsuz edeceğin bir durum yokken geçmişi kurcalayıp canını yoktan yere sıkabiliyorsun. Bunun sana zararı olabilir.

5 Aralık 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili başaklar, özellikle günün erken saatlerinde gelişen haberler seni mutlu edebilir. Yaşam enerjini yerine getirebilir. Bazen kendini ana bırakman gerekebilir. Fazla düşünmen seni yoruyor ve sana zarar veriyor. Karar vermende de zorlanıyorsun. Bu gibi durumlarda her şeyi akışına bırakman gerekir.

5 Aralık 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sevgili teraziler, inatçı yapınız bazen size ve çevrenizdekilere zarar veriyor. Özellikle günün erken saatlerinde bazı kişilerle sorun yaşayabilirsin. Öte yandan biraz barışçı ve uzlaşmacı olabilirsin. Derin bir nefes al ve sana zarar veren tüm duygularından uzaklaşmaya çalış.

5 Aralık 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Sevgili akrepler senin için kandırılmışlık hissi en kötü hislerden biri. Fakat sana önerimiz bu gibi olaylara fazla takılmaman olacaktır. Ufak hesapçı insanların moralini bozmasına izin vermemelisin. Şu sıralar sağlığına dikkat etmen de fayda var.

5 Aralık 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yaylar soğuk kanlı tavrın içinde olayların çok çabuk üstesinden gelebiliyorsun. Şu sıralar fazla şeyleri kafana takıyorsun. Bu seni yoruyor. Sana önerim fazla olayların üstünde durup kendini yormaman. Hesapçı insanların da moralini bozmasına izin vermemelisin.

5 Aralık 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili oğlaklar bugün, canınızı sıkan olaylarla karşılaşabilirsiniz. İş stresinden uzaklaşmak için kısa bir tatil sana iyi gelecektir. Ani ve fevri tavrın bazen sana ve karşındaki insanlara zarar veriyor olabilir. sana tavsiyem biraz daha sakin olmalısın.

5 Aralık 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

Sevgili kovalar, bugün günün erken saatlerinde sahip olacağın bir eşyaya oldukça sevineceksin. Bazen olayları biraz akışına bırakman gerekir. Fazla takılmaman gerekir. Telaşların kaygıların sana oldukça zarar veriyor. Bunu kendi kendine yapıyorsun.

5 Aralık 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

Sevgili balıklar,  kimsenin iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin. Çevrenizde yüzünüze gülüp arkanızdan iş çeviren insanlar çok fazla. Bunlara dikkat etmelisiniz. Sırlarını çok fazla kimseyle paylaşmamanı öneririm.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.