1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 28 Ocak Cuma Günlük Burç Yorumları Yayınlandı! Bazı Burçlar için dönüm noktası olacak  tedbiri elde bırakmayın
28 Ocak Cuma Günlük Burç Yorumları Yayınlandı! Bazı Burçlar için dönüm noktası olacak  tedbiri elde bırakmayın

28 Ocak Cuma Günlük Burç Yorumları Yayınlandı! Bazı Burçlar için dönüm noktası olacak  tedbiri elde bırakmayın

Günlük burç yorumları astroloji haritasına bakılarak yapılan doğumdan beri izler taşıyan yorumlardır. Bu astrolojik günlük burç yorumları kişiden kişiye değişir. Doğum anı, doğum tarihi, doğum saati gibi etkiler her bir insanda hangi burca ait olduğunu gösteren etkenlerdir. Bu yüzden her kişinin burcu kendi doğum tarihi ile ilgili olarak değişir.

A+A-

Toplamda 12 tane burç olduğu bilinir. Bunlar; akrep, boğa, kova, yay, yengeç, balık, terazi, aslan, başak, ikizler, koç, oğlaktır. Burçların hepsinde de farklı karakter özellikleri bulunur. Burçların zaman diliminde doğan kişiler bu karakterler ile uyumlu olur. Astroloji ile ilgilenen yorumcular da günlük, haftalık ve aylık olarak burçların yorumu konusunda tahminlerini yaparlar.

Terazi; 23 Eylül / 22 Ekim

Zamanla her şey olur. Israrla ve kendini yıpratarak bir sonuca varamazsın. Pozitif düşünerek enerjini pozitife çevirmen gereken bir gün. Aksi halde tüm olumsuzluklar bu gün peşinde olacak.

Aslan; 23 Temmuz / 22 Ağustos

Gururlu ve kendinden emin olacağın biz zaman dilimi. İstediklerini elde edecek, maddi olarak elinin bollaşacak. Dilediğin şekilde harcama yaparken özellikle geleceğini de düşünmen gerekebilir.

Kova; 22 Ocak / 19 Şubat

Arkadaşların ve ailen ile birlikte daha keyifli zaman geçirebilirsin. Sosyal çevren ile iletişimin yoğun olabilir. Bu da seni oldukça mutlu etmeye yetecek. Aşırı kalabalık ortamlardan uzak durman önemlidir. Zira şiddetli baş ağrısı ile karşı karşıya kalman kaçınılmazdır.

Boğa; 21 Nisan / 21 Mayıs

Kendinle başbaşa kalmak isteyeceğin bir gün. Yalnızlığın huzurundan faydalanacak, ruhuna iyi gelen aktiviteleri ev içerisinde yapacaksın. Evinde dekorasyon ya da yaratıcı fikirler ile zaman geçirmek sana iyi gelecek. Yenilenerek yepyeni bir güne ve haftaya merhaba diyebilirsin. Kalabalıktan uzak durman bu hafta hastalıklara karşı korunman açısından da büyük önem arz ediyor.

İkizler; 22 Mayıs / 22 Haziran

En yakınında olan kişilerden bir ihanet haberi alabilirsin. Çevrendeki insanlara karşı dikkatli olman gereken bir zaman dilimi içindesin. İçi dışı bir olan bir birey olarak her şeyini herkese anlatmamalısın. Sonradan üzülmemek için tedbiri elde bırakmamalısın.

Yay; 22 Kasım / 21 Aralık

Davetler, eğlenceler, sosyal ortamlar derken aşırı aktif bir gün geçirebilirsiniz. Gün sonunda yorgunluk had safhada olsa da tüm olumsuz ve negatif düşüncelerden arınmış olarak yatağınıza girebilirsiniz. Bu aktif süreçte ruh eşinizi de bulmanız mümkündür. Bu konuda gözünüzü ve kalbinizi kapatmadan çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Koç; 21 Mart / 20 Nisan

Günün her anında olumsuz haberler ile karşılaşabilirsiniz. Ancak bu haberlere karşı kendinizi sakın kapatmayın. Kıvrak zekanız ve yaratıcı fikirleriniz ile olumsuzlukları düzeltme olanağına sahip olduğunuz bir gündesiniz. Gözlem yönünüzü bugün kullanmaktan geri durmamalısınız.

Başak; 23 Ağustos / 22 Eylül

Mantıklı ve yeterince emin adımlar atan bir burç olsan da kendini kasmaktan vazgeçmelisin. Mantığını ve duygularını eş zamanlı olarak kullanman gerekiyor. Akılcı kararlar alarak geleceğin ile ilgili doğru adımlar atabilirsin. Zira iş hayatın ile ilgili güzel gelişmeler seni bekliyor.

Yengeç; 23 Haziran / 22 Temmuz

Yanlış anlaşılmaların bol olabilir. Bu yüzden kendini daha net bir şekilde ifade etmelisin. En yakınındaki insanları kırmamak için ince ruhlu düşünsen de beklediğin tepkiyi alamayabilirsin.

Akrep; 23 Ekim / 21 Kasım

Sezgilerinle ilerlediğin her işte başarılı olabilirsin. Sezgisel gücünün zirvede olacağı bir zaman dilimindesin. Olaylara duygusal değil, akılcı bakman gerekiyor.

Balık; 20 Şubat / 20 Mart

Hayatında olan her şeyi sadece tek başına düşünmeyi bırakmalısın. Zira her şeyi senin halletmen mümkün değil. Üstelik bu durum seni hem ruhsal hem fiziksel olarak yoruyor.

Oğlak; 22 Aralık / 21 Ocak

Alacağın haberler ile iş ve özel hayatında gelişmeler gündeminde. Vereceğin mantıklı kararlar ile bekar isen evlilik yolu yakında olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.