1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 25 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları! Haftanız Nasıl Devam Edecek? Kimlerin Ruh Hali Dağınık?
25 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları! Haftanız Nasıl Devam Edecek? Kimlerin Ruh Hali Dağınık?

25 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları! Haftanız Nasıl Devam Edecek? Kimlerin Ruh Hali Dağınık?

Hayatın akışında insanlara yön veren günlük burç yorumları her gün yenilikler ile karşınıza çıkar. Astroloji haritasından yararlanılarak hazırlandığı için doğruluk payı çok yüksektir. Toplamda 12 tane burç vardır. Bu burçlar kişilerin doğduğu gün ve saat ile ilişkilidir.

A+A-

 

 

 

Doğum bilgilerini doğru bilmek burcunuzu doğru bilmenize yardımcı olur. Böylece günlük olarak hayatınızın akışının nasıl olacağı hakkında genel bir bilgi sahibi olabilirsiniz.

Terazi; 23 Eylül / 22 Ekim

Aile bireylerinden kayıp yaşamanız ya da hastalık haberi almanız mümkündür. Alacağınız bu üzücü habere karşılık soğukkanlı ve akılcı yaklaşmanız önemlidir. Zira çevrenizdekilerin de size bu konuda ihtiyacı olabilir.

Aslan; 23 Temmuz / 22 Ağustos

Ruh halinizde büyük dalgalanmalar görülüyor. Eşiniz ya da sevgiliniz ile sorunlar yaşıyorsanız aklınız ve mantığınıza güvenin. Bugüne kadar alttan alıp olayları yok sayan taraf siz oldunuz. Mutluluk kapınızda ama siz kapıyı hep kapalı tuttunuz.

Kova; 22 Ocak / 19 Şubat

Para girişlerinin olacağı bir gündesiniz. Banka, mahkeme gibi devlet kurumlarında bir işleminiz çözüme kavuşacak. Elinize yüklü miktarda bir para geçecek. Bu parayı iyi değerlendirmen önemlidir. Aksi halde daha büyük bir kayıp yaşamanız kaçınılmaz.

Boğa; 21 Nisan / 21 Mayıs

Ailenize yeni bir bebek katılabilir. Alacağınız bu haber karşısında havalara uçacak, yeni kişi için hemen hazırlıklara başlamak için can atacaksınız. Mutluluğun zirvede olduğu bir gün sizi bekliyor. Geleceğe dair planlar ve umutlar da artış söz konusu.

İkizler; 22 Mayıs / 22 Haziran

Dengesiz tavırlar içinde olmaktan kaçının. Bu durum hem sevdiklerinizi hem de iş hayatınızı olumsuz etkiliyor. Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissetmeniz sadece sizin elinizde. Ön yargıları bir kenara bırakmanız gerek bir dönemdesiniz.

Yay; 22 Kasım / 21 Aralık

El işleri, büyük davetler gibi organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Bu ortamlar moralinizi yükseltmeye yetecektir. Sevdiğiniz insanlar ile karşılaşarak modunuzu yukarıya taşıyabilirsiniz. Tek kalmaktan uzak duracağınız bir gün olacak.

Koç; 21 Mart / 20 Nisan

Katı kurallarını bir kutuya koyup saklaman gerekiyor. Zira kötü günler ve kötü ilişkiler kapını çalmak üzere. Bakış açını değiştirdiğin anda her şeyin daha kolay ilerlediğini sen de göreceksin.

Başak; 23 Ağustos / 22 Eylül

Araban ya da teknolojik bir aletin varsa onunla ilgili durumlara dikkat etmelisin. Arıza, hata gibi sorunlar gün yüzüne çıkıyor. Bu da hem işlerinin aksamasına yol açacak hem de maddi olarak sana para çıkışına neden olacak.

Yengeç; 23 Haziran / 22 Temmuz

Sivri dilli olmaktan vazgeçmelisin. Bu şekilde gün içinde devam edersen yanlız kalarak gerçek dost ve sevdiklerinden uzak kalacaksın. Ve bu durum basit yollar ile telafi edilemeyecek boyuta ulaşacak.

Akrep; 23 Ekim / 21 Kasım

Duygularının seni sürüklediği yere gitmelisin. Bugün yanılma payın neredeyse yok denecek kadar az olacak. Yeni girişimlere katılabilir, aktifliğini arttırabilirsin. İş akdi de imzalayabilirsin. Bu konuda geriye dönen kazançlar yüzünü güldürmeye yetecek seviyededir.

Balık; 20 Şubat / 20 Mart

Hayal ettiğin gibi durumlar yaşamayabilirsin. Ancak bu durum hemen seni olumsuzluğa sevk etmesin. Çünkü çok kısa bir süre içinde Ay ve Güneşin etkileri senin lehine dönecek. İşlerin ve ilişkilerin yoluna girecek.

Oğlak; 22 Aralık / 21 Ocak

Uzun zamandır elde etmeyi istediğin bir eşya ya da mala sahip olmanın tam zamanı geldi. Bu yolda atman gereken adımı şimdi atmalısın. Sonra atacağın bir adım kayıp ya da hüsran ile sonuçlanabilir. Bu konuda acele etmekten geri durmamalısın.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.