1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 24 Kasım Burçları Neler Bekliyor? İşte Günlük Burç Yorumları
24 Kasım Burçları Neler Bekliyor? İşte Günlük Burç Yorumları

24 Kasım Burçları Neler Bekliyor? İşte Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumlarını okuyarak güne başlamak iyi bir fikir olabilir. Aşk, aile, sağlık, sosyal, kariyer ve para konularında burcunuzu ne bekliyor? Bunları öğrenmenin tam zamanıdır.

A+A-

24 Kasım Koç Burcu Yorumu 

Merhaba sevgili koçlar ve yükseleni koç burcu olanlar. 

Gerçekleri öğrendiğinizde vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Haklıyken haksız duruma düşmeniz an meselesi. Onlar da bu vereceğiniz tepkiden çekindikleri için sizlere çok şeffaf davranamıyorlar, bu konuda biraz sakin olmalısınız. 

24 Kasım Boğa Burcu Yorumu

Merhaba sevgili boğalar ve yükseleni boğa burcu olanlar. 

Çevrenizde çok sevilen sayılan ve hatta saygı duyulan birisiniz. Bu mevkilerinizi kullanarak kendinizi insanlardan üstün görme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Ayrıca inadınız yüzünden aşka olan inancınız tamamen yok olmuş. Önceki ilişkileriniz sorunlu diye hepsi aynı olmak zorunda değil. Hayat yaşanmaya değer. 

24 Kasım İkizler Burcu Yorumu

Merhaba sevgili ikizler ve yükseleni ikiz burcu olanlar.

Özgür ruhunuz insanlara huzur veriyor. Fakat bir konuda biraz dikkat etmelisiniz. Bu özgür ruh, başa biraz bela olabilir. Özgür bir şekilde çalışmak istemeniz çok normal ancak ekip çalışmalarına da uyum sağlamanız gerekiyor. Aşk hayatınızda da bir uyumsuzluk söz konusu ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Biraz oturup düşünmenin vakti geldi de geçiyor.  

24 Kasım Yengeç Burcu Yorumu 

Merhaba sevgili yengeçler ve yükseleni yengeç burcu olanlar. 

Siz bu aralar bayağı gel git yaşıyorsunuz. Hayatınız tamamen raydan çıkmış gibi huzurunuz yok oldukça keyifsiz bir haldesiniz. Ancak merak etmeyin kariyerinizde büyük değişimler olacak çok iyi işlere imza atacaksınız. 

24 Kasım Aslan Burcu Yorumu

Merhaba sevgili aslanlar ve yükseleni aslan burcu olanlar.

Aşırı derece de sevgi istiyorsunuz. Biraz kıskanç birazda korumacı tavrınız var. Partnerinizi bazen ciddi anlamda sıkabiliyordunuz bu konuda kendinizi törpülemekte fayda var. Aslında çok zekisiniz ancak bu zekânızı asla kullanmıyorsunuz. Aşk hayatınıza biraz çeki düzen verdikten sonra her şey çok daha iyi olabilir. 

24 Kasım Başak Burcu Yorumu 

Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni basak burcu olanlar. 

Bugün sizin gününüz istediğinizi almanın tam vakti. Oldukça titiz bir yapınız var ve bu sizin hem aşk hayatınıza hem de iş hayatınızda yansıyor. Normalde çok mutlu olabilecekken kendinize koyduğunuz sınırlar yüzünden mutlu olamıyorsunuz. 

24 Kasım Terazi Burcu Yorumu 

Merhaba sevgili teraziler ve yükseleni terazi burcu olanlar.

Adaletinizden hiç kimsenin şüphesi yok siz çok adil davranın bir kişiliğe sahipsiniz. Yalnızca korkularınız var bu korkularınızı yenerek sosyal yaşantınıza dönebilirsiniz. Sizler kendinize güvenirseniz, üstesinden gelemeyeceğiniz iş yoktur. 

24 Kasım Akrep Burcu Yorumu 

Merhaba sevgili akrepler ve yükseleni akrep burcu olanlar. 

Sezgilerinizden ilham alarak hayatınıza yön veriyorsunuz. Mantığınızdan çok duygularınıza önem veriyorsunuz. Ancak biraz mantığı devreye sokmaktan zarar gelmez. Kalp her işi halledemez birazda mantık gerekir. 

24 Kasım Yaya Burcu Yorumu

Merhaba sevgili yaylar ve yükseleni yay burcu olanlar. 

Son zamanlarda biraz gergin gibi bir havanız var. İşleriniz yolunda gitmiyor ve bununla doğru orantılı olarak sağlığınız da problemler meydana geliyor. Kendinize dikkat etmeli hayatınızı değerli bir şekilde yaşamalısınız.

24 Kasım Oğlak Burcu Olanlar 

Merhaba sevgili oğlaklar ve yükseleni oğlak burcu olanlar. 

Sizler çok zekisiniz ve arkanızdan çevrilen bütün islerin farkındasınız. Yine de dikkatli olmanızda fayda var dostunuzu ve düşmanınızı iyi bir şekilde seçip yola buna göre devam edebilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça monotondur. 

24 Kasım Kova Burcu Yorumu

Merhaba sevgili kovalar ve yükseleni kova burcu olanlar.

Sizler çok şanslı bir hafta içerisinde bulunuyorsunuz. Hem maddi anlamda hem de aşk konusunda her şey olması gerektiği gibi birine aşık olma zamanı geldi. Tam da soğuk havaların eşlik etmesi ile sevgilinizle buluşma anları. 

24 Kasım Balık Burcu Yorumu 

Merhaba sevgili balıklar ve yükseleni balık burcu olanlar. 

Sizlerin o kadar güzel bir enerjisi var ki anlatılmaya doyulmaz. Son derece arkadaş canlısı, hayvan sever ve minik bir kalbe sahip bir kişiliktesiniz. Kimseyi kasten kırıp üzmek sizin işiniz değil. Siz aşk kadınısınız. Adeta dünya üzerinde ki bütün aşkları kendi üzerinize çekiyorsunuz. Çok şanslı bir günde bulunuyorsunuz. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.