1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 24 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumlarında Neler Var? Hangi Burçlar Hafta sonuna Mutsuz Girecek?
24 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumlarında Neler Var? Hangi Burçlar Hafta sonuna Mutsuz Girecek?

24 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumlarında Neler Var? Hangi Burçlar Hafta sonuna Mutsuz Girecek?

Astronomik olarak gök kürede yer alana on iki tane takım yıldızının adına burç denir. 24 Aralık 2021 tarihli burç yorumları nasıl? İşte bugünün (24 Aralık 2021) günlük burç yorumu sizlerle..

A+A-

Koç Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili koçlar bugün ilişkilerinizde beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Temkinli olmanızda fayda var. Özgür ruhunuz ilişkinizde sıkıntılar yaratacak. Sorumluluk sahibi olduğunuzu konular var ise bunlarda üzerinizde fazlası ile yük hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili boğalar bugün, güçlü bir mantık içerisinde olacaksınız. Duygularınız ve mantığınız arasında git geller yaşayabilirsiniz. Mantıklı kararlar vermeniz yararınıza olacak. Gizli kalmış konuların tekrar gündeme gelmesinden rahatsız olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını arayacaksınız bugün.

İkizler Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili ikizler bugün, önünüze çıkan engelleri güçlü yapınız sayesinde aşmaya çalışacaksınız. Çevrenizde sizin hakkınızda konuşulanlara kulak asmamalısınız. Hedeflerinize adım adım ilerliyorsunuz.

Yengeç Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili yengeçler bugün, sizi zorlayan konuların üzerine daha fazla gitmemeniz de yarar var. Kariyeriniz ile ilgili almış olduğunuz kararlar doğrultusunda biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz. Sinirinizi bozan kişilere karşı tavrınız net olmalı.

Aslan Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili aslanlar bugün, maddi anlamda fazla harcamalardan uzak durmalısınız. Uzum zamandır almak istediğiniz bir eşyaya bugün sahip olabilirsiniz. Sizi şaşırtacak olayların içerisine girebilirsiniz. Ruh halinizdeki değişken tavırlarınız partnerinizi yorabilir.

Başak Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili başaklar bugün, kendinizi iş stresinden yorgun hissedebilirsiniz. Ruh halinizdeki sıkıntılar yüzünüze fazlası ile vuruyor.  Çevrenizin sizin hakkınızda söyledikleri şeylere kulak asmamalısınız. Vereceğiniz kararlar sadece sizi ilgilendiriyor. Başkalarının sizin hakkınızda karar vermesine izin vermeyin. Aksi halde önünüze bakamıyorsunuz.

Terazi Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili teraziler bugün, enerjinizin olmaması ile birlikte işleriniz aksayabilir. Beklediğiniz bir habere sevinçle ulaşıyorsunuz. Olumsuzlukları üzerine daha fazla düşünmemeye çalışın.  İşiniz ile ilgili yarım bıraktığınız konuyu bu hafta içinde tamamlayacaksınız.

Akrep Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili akrepler bugün, sizi zorlayan durumlar yüzünden biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken ki çabanız yakın bir arkadaşınız tarafından fark edilebilir. Sorumluluk duygusundan uzaklaşmamanız gerekir. Yakın zamanda çıkacağınız yolculuk size iyi gelebilir. Kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabilir.

Yay Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili yaylar bugün, kişisel olarak değiştirmek istediğiniz yönleriniz veya huylarınız var ise bunların üzerine yoğunlaşabilirsiniz.  İçsel bir hesaplaşmanın oluşacağı güne merhaba diyeceksiniz. İş hayatınızdaki oluşan sıkıntıların geçici olduğunu unutmamalısınız.

Oğlak Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili oğlaklar bugün, yakın çevreniz ile ilgili konular ön planda olabilir. Yakın bir akraba veya aile fertlerinden birinin sağlığına kavuşma haberini alabilirsiniz.  Beklediğiniz haberler de aceleci davranmamalı bazı şeyleri zamana bırakmalısınız. Finansal açıdan zorlanacağınız birkaç durum yüzünden kararsız kalabilirsiniz.

Kova Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili kovalar bugün, aile içerisinde tartışmalar yaşanabilir. Bu konular üzerine çözümler bulmaya çalışabilirsiniz. Sizi gereksiz yere meşgul eden kişilerden ve bu konulardan da uzaklaşmak, kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Kısa süre içinde bazı konularda fikir değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu 24 Aralık Günlük Burç Yorumları

Sevgili balıklar bugün, duygusallıktan uzak durmaya çalışacaksınız. Aşk hayatınızda yaşadığınız problemler varsa bunları aşmak isteyebilirsiniz. Birden fazla iş ile uğraşmak sizi bir hayli yormuş olsa da hepsinin üstesinden gelecek güce fazlası ile sahipsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler