1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 23 Kasım Günlük Burç Yorumları 
23 Kasım Günlük Burç Yorumları 

23 Kasım Günlük Burç Yorumları 

23 Kasım günlük burç yorumları merakla bekleniyor. Bugün hangi burç neler yaşayacak? İşte 23 kasım 2021 günlük burç yorumları...

A+A-

Koç Burcu

Güne hızlı gelişmelerle başlamanız mümkün. Kişisel başarılarınızla gurur duyabilirsiniz. Çabalarınız iş yerinde takdirle karşılanıyor. Uzun zamandır harcadığınız emeğin karşılığını almak üzeresiniz. Bu dönemde hayatınızla ilgili kararlar alırken biraz daha dikkatli davranmanız ve acele etmemeniz gerekir. Aşk hayatınızda ise yeni tanışacağınız kişilere fırsat vermelisiniz.

Boğa Burcu

Güne yoğun başlayabilir kontrolsüz ve plansız davrandığınızda istemediğiniz kazalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak akşam saatlerine doğru katılacağınız bir organizasyonda, kendinden emin tavırlarınızla tüm gözleri üzerinize çevireceksiniz. Sosyalliği bu kadar yoğun yaşanacağı bu günde partnerinizi ve ailenizi ihmal etmemelisiniz. Katıldığınız organizasyonlarda alkol tüketimine dikkat etmelisiniz. Yoksa istenmeyen hatalar yapmanız olası.

İkizler Burcu

Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Nefes almakta zorluk çekebilir ve solunum yolu rahatsızlıkları geçirebilirsiniz. Bu nedenle bol oksijenli doğa ve orman yürüyüşleri yapmanız yararınıza olacaktır. Öte yandan duygularınızı yoğun yaşayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki hareketlilik giderek belirgin bir hale geliyor. Bu günlerde partnerinizden çok ciddi teklifler alabilirsiniz.

Yengeç Burcu 

Bu gün kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Mevsim geçişlerinin yoğun yaşandığı bu dönemde vitamin alarak beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. İş yerinde enerjinizi düşüren kişilerle tartışmaktan kaçınmalı ve uzak durmalısınız. Akşam saatlerinizde aile bireyleriniz ile bir araya gelebilir ve keyifli saatler geçirebilirsiniz. Geç saatlerde alacağınız bir habere heyecanlanabilirsiniz. 

Aslan Burcu

Bu gün iş yerinizde yeni projelere hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Ayrıca projeleriniz ile ilgili bazı yurt içi seyahatlerde bulunabilirve başarılı iş görüşmeleri yaşayabilirsiniz. Sosyal hayatınızda sizi seven yakınlarınızdan iş yaşamınızla ilgili destek görmeniz mümkün. Özel yaşamınızda ise sınırlarınızı çizmelisiniz. Partneriniz sizden bulunmak istemediğiniz davet veya organizasyonlara katılmanızı isteyebilir.

Başak Burcu

Güne maddi sorunlarla başlayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat ettiğinizde kontrol altına alabileceğiniz maddi durumunuz bir kaç gün içinde düzelebilir. Bunun yanı sıra yatırım yapmak için gayrimenkul satın almak isteyebilirsiniz. Ancak karşınıza çıkacak olan fırsatları değerlendirmeniz yararınıza olacaktır. Beslenmenize bu günlerde dikkat etmelisiniz. Zira yağlı yiyecekler kalp ve kolestrol rahatsızlıklarına yol açabilir. 

Terazi Burcu

İkili ilişkilerinizde verimli olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sosyal yaşamınızın hareketleneceği davetler, seyahatler ve organizasyonlara iştirak etmeniz mümkün. İş yerinizde sizi takdir eden arkadaşlarınızın olduğu kadar sizi çok kıskanan ve kuyunuzu kazmaya çalışan kişilerde mevcut. Özellikle bir nazar ile karşı karşıya kalabilir ve anlamsız kazalar yaşayabilirsiniz. Bunu önlemek için nazar boncuğu taşıyabilirsiniz.

Akrep Burcu

Bu günlerde ödeme, kredi, finans gibi işlemlerle meşgul olabilir, büyük yatırımların kapılarını aralayabilirsiniz. Parasal konularda şanslı ve verimli bir döneme giriyorsunuz. Özel yaşamınızda ise son zamanlardaki belirsizlik nihayet sona eriyor. Arkadaş ortamında yeni tanışacağınız karşı cinsten biri ile tutkulu ve fırtınalı bir başlangıç yapmanız olası. 

Yay Burcu

Bugün ilişkilerinize odaklanarak güne başlamanız mümkün. Bu gün iş hayatınızda yapacağınız bazı görüşmeler, ikna yeteneğiniz sayesinde başarı ile sonuçlanacak. Risk almaktan korkmamalısınız. Öte yandan sosyal hayatınızda yaşanacak gelişmeler hayatınızda bazı radikal kararlar almanızı gerektirebilir. Aile bireylerinden biri sizden zorlanacağınız bir yardım isteğinde bulunabilir. Kalbinizden gelen ses sizi doğru karar vermenizi sağlayacaktır. 

Oğlak Burcu

Bu gün yorgun bir gün geçirebilirsiniz. Uzun zamandır zihninizi meşgul eden problemler nihayet bir sonuca ulaşıyor. Kendinizi yorgun hissedeceğiniz bu dönemde protein ve karbonhidrat alımına dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızdaki gel gitler ise partnerinizle karşılıklı oturup konuştuğunuz takdirde olumlu sonuç verecek. Biraz daha anlayışlı olmalısınız.

Kova Burcu

Bu gün uzun zamandır planladığınız evinizle ilgili tadilat, dekor gibi işlerle zaman ayırabilirsiniz. Ancak hem daha az yorulmanız hem de kazalara sebebiyet vermemek için sakin ve planlı olmanızda fayda var. Aşk hayatınızda ters giden ilişkiniz hakkında radikal kararlar almanız mümkün. Akşam saatlerinde yeni insanlarla tanışacağınız sosyal ortamlara katılabilirsiniz.

Balık Burcu

Son günlerde karşılaştığınız maddi sorunlarınızı bir süre sonra yoluna sokacaksınız. Beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek olan toplu para bu zor günlerinizde ilaç gibi gelecek. İş yerinizde sergilediğiniz pratik tutumunuz ise takdire şayan. Ailenizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Aşk hayatınız ise tamamen karmakarışık. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.