1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 22 Kasım Günlük Burç Yorumlarında Neler Var? Aşk, İş ve İlişkiler
22 Kasım Günlük Burç Yorumlarında Neler Var? Aşk, İş ve İlişkiler

22 Kasım Günlük Burç Yorumlarında Neler Var? Aşk, İş ve İlişkiler

22 Kasım günlük burç yorumları aşk, ara ve sağlık ile ilgili bilgilendirme sağlamaktadır. Her burç için ayrı bir döngü durumu meydana geliyor. Bu yüzden günlük burç yorumu her burç için ayrı ayrı olacak şekilde meydana gelmektedir. 22 Kasım günlük burç yorumları şu şekilde

A+A-

22 Kasım Koç Burcu

Koç burcu olan kişilerin bu süreç içerisin de mantığı ile hareket etmeyi bırakıp daha çok duyguları ile hareket etmesi gereken bir döneme girmektedir. Sağlık açısından da en kritik olan döneme girdikleri için sık sık doktor kontrollerine gitmesi gerekmektedir.

22 Kasım Boğa Burcu

22 Kasım da boğa burçları ilişkisi ile ilgili beklentiler içerisine girecekler. İlişki içerisinde gösterdiği ilgi ve alakayı partnerinden de görmek isteyecektir. Bu yüzden tartışmalı ve sallantıda olan durumların yaşanması beklenmektedir.

22 Kasım İkizler Burcu

22 Kasım da ikizler burcu daha çok ailevi sorunlar ile karşı karşıya kalacak. Bu sorunları çözebilmek adına  da sevgili ya da yakın arkadaş desteğine ihtiyaç duyacaktır. Doğru bir adım attıkları takdir de pek çok sorunu kolay bir şekil de çözümleyebilirler.

22 Kasım Yengeç Burcu

22 Kasım yengeç burçları için sevinç ve heyecan getirecek. Hiç beklemedikleri bir an da çok hoşlanacakları bir kişi ile taşınabilirler. Bu kişi ile uzun süreli bir ilişki durumu düşünecekler. Fakat sağlık açısından daha dikkatli davranılması gereken bir dönem olacaktır.

22 Kasım Aslan Burcu

Yoğun ve tempolu geçen günlerin ardından Aslan burcu olan kişiler bir süre inzivaya çekilerek dinlenmek isteyecekler. Bu dönem dinlenmek ve verim kazanmak için en ideal dönem olacak. Aslan burcu 22 Kasım da daha çok arkadaşları ile sakin bir vakit geçirmek isteyecekler. Böylece çok daha dingin bir yaşam hissi yakalayacaklar.

22 Kasım Başak Burcu

Başak burcu insanlar bu dönem de kendilerini yozlaştıran insanları hayatından çıkarmak için hamleler yapacaklar. Bu da onlara arınmaları için iyi bir şans imkânı sunacak. Özellikle yakın çevresin de bulunan pek çok kişiyi bu şekil de hayatlarından çıkaracak. Başak burcu 22 Kasım da kendini dinleme yönelecek ve kararları da bu şekil de verecek.

22 Kasım Terazi Burcu

Bu dönem de terazi burçları ikili ilişkiler konusun da birtakım sorunlar ile karşı karşıya kalabilirler. Bu sebeple kendilerini ifade etme konusun da çok daha hassas davranmalılar. Uzun süreli arkadaşlıkları arasın da çatırdamalar meydana gelebilir.

22 Kasım Akrep Burcu

Akrep burcu bu sıralar yalnızlıktan çok sıkılmış bir vaziyettedir. 22 Kasım da yalnızlığını giderecek olan bir kişi ile tanışabilirler. Bu aralar akrep burcunun şansı da çok yolun da gitmiyor. Fakat bu durum da kısa süre içerisin de çözülecek ve akrep burcu şanslı bir döneme yeniden giriş yapacak.

22 Kasım Yay Burcu

22 Kasım yay burcu olan kişiler için güzellik ve mutluluk getirecek. Çok yakın olduğu bir arkadaşından ya da sevgilisinden onu çok mutlu edecek bir hediye alacak. Bu durum karşısında çok büyük bir mutluluk söz konusu olacak. Yay burcunun en mutlu olduğu döneme girmesin sağlayacak.

22 Kasım Oğlak Burcu

Oğlak burcu 22 Kasım ile birlikte hayatta daha tutumlu olması konusunda birtakım kararlar alabilir. Bu kararları doğru bir şekilde değerlendirir ise bolluk içerisin de yaşayabileceği bir sürece giriş yaparlar. Sevgilisi olan ilişkisinde de ortaya çıkan problemler söz konusu olmaktadır. Kendi içlerin de doğru bir çözümleme yaparak bu sorunları da ortadan kaldırabilirler.

22 Kasım Kova Burcu

Kova burcunun bu süre içerisinde zihnin de yer alan düşüncelerden biraz olsun uzaklaşmaya başlaması gerekir. Uzaklaşma göstermesi ile birlikte çok daha mantıklı kararlar vermek mümkün olacaktır. İş ile ilgili birtakım gelişmelerin yaşanması da bekleniyor.

22 Kasım Balık Burcu

Bu dönem de balık burçları iş kurmak için hayalperest yanlarını ortaya çıkarabilirler. Bu yanları ile çok daha güzel bir dönem yaşamış olurlar. Aile sorunlarının çözülmeye başlaması da ön plana çıkıyor. Balık burçları için çok daha güvende hissedeceği ve etrafındaki insanlardan sevgi görecekleri bir dönem yaşamaya başlarlar. Son zamanların en iyi dönemini yaşayacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.