1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 22 Aralık Çarşamba Günlük Burç Yorumları ile Hazırlıklı Olun! Bazı Burçların Aşk hayatı İçin Kritik Uyarı Geldi Aman Dikkat...
22 Aralık Çarşamba Günlük Burç Yorumları ile Hazırlıklı Olun! Bazı Burçların Aşk hayatı İçin Kritik Uyarı Geldi Aman Dikkat...

22 Aralık Çarşamba Günlük Burç Yorumları ile Hazırlıklı Olun! Bazı Burçların Aşk hayatı İçin Kritik Uyarı Geldi Aman Dikkat...

22 Aralık Çarşamba Günü burçları neler bekliyor?  Burçların aşk yorumları, günlük burç özellikleri ve astroloji yorumları burçların dikkat etmesi gereken konulardandır.  İşte burçlarınız hakkında merak ettikleriniz…

A+A-

22 Aralık Koç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili bugünlerde fazla kaygısız olmanız size zarar verebilir. Değişken ruh haliniz size farklı şeyler getirebilir. İster iş arkadaşlarınız ile isterse ailenizle tüm karşılaşmanız son derece ödüllendirici geçebilir. Bugünlerde süprizlere açık olmalısınız.

22 Aralık Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili boğalar bugün, omuzlarınıza birçok yük yüklemişsiniz. Bunları kafaya fazla takıyorsunuz bu size olumsuz dönüş sağlayabilir. İşlerinizi şu sıra ertelememenizde fayda var. Meslek hayatınızda başarınızdan dolayı gözler sürekli üzerinizde. Fakat arkanızdan başarınız hakkında konuşanlara fazla aldırış etmemelisiniz.

22 Aralık İkizler Burcu Günlük Yorumu

Sevgili ikizler bugün, kendinize zorlamayıp dinlenmeye bırakın. Çünkü vücudunuzun buna ihtiyacı var. Bazı konularda hırsınıza yenilebilirsiniz. Hakkınız yenildiği zamanlar oluyor. Hırsınızı karşı taraftan çıkarmaya çalışmayın çatışmaya girmekten kaçınmalısınız.

22 Aralık Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yengeçler bugün, beklenmedik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz bu fazla canınızı yakabilir. Fakat bunun geçici olduğunu bilmelisiniz. İş hayatınızda hakkınızın yendiği durumlar olabiliyor. Bunu konuşarak güzel bir şekilde dile getirmenizde fayda var. Moralinizi bozmayın.

22 Aralık Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sevgili aslanlar bugün, bir çok şey istediğiniz gibi yolunda gitmeyebilir. Moralinizi bozmayın ters gibi görünen durumlar sizin aleyhinize olabilir.  Sonunda hiç beklenmedik faydalar sizi bulabilir. O yüzden olumsuz düşünmeyin.

22 Aralık Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili başaklar, bugünde kararsızlığınız başınıza iş açabilir. Hayat yolculuğunun üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller canınızı sıksa da bu daha çok artabilir. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinizi fazlası ile yorgun hissedebilirsiniz.

22 Aralık Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sevgili teraziler, her türlü kişisel ilişki için umut içeren bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızda bu hafta sevindirici ve ciddi ilişkiler olabilir. Fırsatları değerlendirmelisiniz.  Bu sıralar iyice düşünüp hangi zorlukların sizi yorduğunu ve engellediğini tespit etmelisiniz.

22 Aralık Akrep Burcu Günlük Yorumu

Sevgili akrepler bugün, hiçbir işiniz yolunda gitmeyebilir. Kendinizi yenilmiş hissedebilirsiniz. Bu gibi dönemleri bir sınav gibi görün ve geçici olduğunu unutmayın. Böylece önünüze çıkan engeller ne olursa olsun ilerlemek için gerekli enerjiyi her zaman kendinizde bulacaksınız.

22 Aralık Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yaylar, bu hafta ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir. Çevrenizin sizinle aynı fikirde düşünmediği zamanlar bir hayli yoruluyorsunuz ve üzerinizde bazen baskı hissedebiliyorsunuz. Kendinizi olduğu gibi ifade etmekten çekinmemelisiniz. Karşı tarafı kırmak düşüncesini bir kenara bırakıp kendi düşüncelerinizi karşıya aktarmalısınız. Aksi halde yorulan ve tükenen hep siz olacaksınız.

22 Aralık Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili oğlaklar bugün, heyecanla beklediğiniz müjdeli haber olumsuz gelebilir. Fakat canınızı sıkmamalısınız. Çünkü ilerde daha güzeli sizi bekliyor olacak. Olumsuz gördüğünüz şey sizin için olumlu olabilir. Bu hafta kendinizi iyi hissedeceksiniz. Partnerinizle zıt düşüncelere sahip olabilirsiniz.

22 Aralık Kova Burcu Günlük Yorumu

Sevgili kovalar, her zaman olduğu gibi bugünde özgüveniniz tam ve yerinde. Dikkatle ilgilenmeniz gereken bir işe sahip olabilirsiniz. Bunu başarırsanız eğer çözümlerin çok kolay geleceğini göreceksiniz. Partneriniz ve aileniz ile yakın ve dengeli bir ilişki içerisindesiniz.

22 Aralık Balık Burcu Günlük Yorumu

Sevgili balıklar, bu hafta sağlığınıza kavuşacaksınız. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın. Sağlığınıza bu dönemden sonra daha dikkat etmelisiniz. Aksi halde yeni olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.