1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 21 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Hazırlıklı Olun! Bugün Başınıza Neler Gelecek?
21 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Hazırlıklı Olun! Bugün Başınıza Neler Gelecek?

21 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Hazırlıklı Olun! Bugün Başınıza Neler Gelecek?

21 kasım günlük burç yorumlarında neler var? Bugünlerde dikkat edilmesi gerekenler neler? İşte hazırlıklı olmanız gereken o durumlar...

A+A-

Koç Burcu

Bugün güne daha enerji dolu başlayabilirsiniz. Bir süredir uğraştığınız sıkıntılarınızdan sabrınız sayesinde kurtulmak üzeresiniz. İş hayatınızda yeteneklerinize güvenip risk almaktan korkmadan projelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ailenizle aranızda geçen bazı gerginlikler biraz daha sürecek gibi görünüyor. Ancak yeteri kadar özverili davranırsanız bu süreci sorunsuz geçireceksiniz.

Boğa Burcu

Parasal konularda harcamalarınızı dikkat etmelisiniz. Kişisel deneyimleriniz ve yetenekleriniz sayesinde her dönem verimli işler çıkarıyorsunuz. Ani gelişen koşullar karşısında beklemediğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.Aşk hayatınızda ki durgunluk kendinizi çaresiz ve yalnız hissetmenize neden oluyor. Ancak bu sorunu çözmek için, dışarı çıkıp biraz daha sosyalleşmeniz gerekiyor. Yeni aşklar kapıda.

İkizler Burcu

Bu günlerde etrafınızda size yardım elini uzatacak ve enerjisini sizin için harcayacak yakınlarınız olacaktır. Güzel sözleri ve nazik tavırları ile karşı cinsten birinin sizi etkilemeye çalışması, bir süredir yalnız geçen aşk hayatınızda hareketlenmelere neden olabilir. Mevsim geçişlerinin yaşandığı bu günlerde beslenmenize sebze ve meyveye ağırlık vermelisin. 

Yengeç Burcu

Güne sıkıntılı başlayabilirsiniz. Bunun önüne geçmek için uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Ancak sağlam bir kahvaltı ile günün geri kalan kısmını enerji dolu geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde katılacağınız bir organizasyonda kendinizi yeni arkadaş ortamlarında bulabilirsiniz. Yoğun duygu değişimi içerisinde olduğunuz bu dönemde yeni tanışacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Alkol tüketimine bu aralarda dikkat etmelisiniz. 

Aslan Burcu

Bugün geleceğinizi garanti altına alacak yeni iş teklifleri almanız çok olası. Enerjinizle çevrenizdeki kişiler tarafından çok dikkat çekiyorsunuz. Sizi takdir eden kişiler olduğu kadar kıskanan gözlerde var. Bu yüzden yeni arkadaşlıklar kurarken daha dikkatli olmalısınız. Yüzünüze gülüp arkanızdan konuşan insanlar olabilir. Öğlen saatlerinizde ailenizden birinin sağlık problemi ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 

Başak Burcu

İşinizi çok severek yapıyorsunuz ancak gereğinden fazla enerji harcamanız bazı iş arkadaşlarınızın tepkisine yol açabilir. İkna yeteneğiniz çok fazla, bu yüzden kolayca terfi almanız çok olası. Aşk hayatınızda partnerinize biraz daha ilgi göstermeli ve biraz daha anlayışla yaklaşırsanız, yaşanacak bazı tatsızlıkların önüne geçmiş olursunuz. 

Terazi Burcu

Ailevi konularda ki inatçı yaklaşımınız ailenizi çok üzüyor. Biraz daha sakin olur ve olaylara ılımlı yaklaşırsanız tartışmalar ve çekişmeler son bulacak. Akşam saatlerinde çok uzun süredir görmediğiniz tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz. Eğlenceli zaman geçireceğiniz tanıdıklarınızla bir arada olduğunuz süre içerisinde geçmişte ki kapanmayan yaraları hatırlayabilirsiniz. Tadınızın kaçmasına izin vermeyin.

Akrep Burcu

Bugün gün içinde ani gelişen olaylar karşısında heyecanınıza yenik düşüp istemeden bazı hatalar yapmanız çok olası. Sakinliğinizi korumanız gerekir. Aşk hayatınızda bir süredir devam eden durgunluk partnerinizin size tatlı sürprizler yapması ile hareketlenebilir. Aile üyeleriniz ile yapacağınız toplantının gergin geçmemesi için dinlemeyi öğrenmeli ve daha anlayışlı davranmalısınız.

Yay Burcu

İş hayatınızda güçlü olmak ve zirveye çıkmak için her türlü zorluğa katlanıyorsunuz. Bu durum sizi çok yorsada hedefe ulaşmanıza az kalmış. Biraz daha sabretmeli ve azimli çalışmalarınıza devam etmelisiniz. Özel hayatınızda ise yalnız geçirdiğiniz günler geride kalacak. Bir arkadaşınızın aracılığı ile tanışacağınız karşı cinsten biri ile yoğun bir duygu alış verişinde bulunacaksınız. 

Oğlak Burcu

Bugün etrafınızda ki iletişiminiz ile ilgili bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, sizi iletişim konusunda gergin bir hale sokacak ve olaylara yaklaşımınızı farklı bir yöne sürükleyecek. Yaratıcılığınızı ve heyecanınızı çevrenize pozitif bir yönde yansıtacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Bu arada uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu

İş arkadaşlarınız sizinle yarışın imkânsız olduğunu düşünüyor. Çevreye yaydığınız pozitif enerji patronlarınızında gözünden kaçmıyor. Bu durum size yeni terfi etmenin kapılarını açabilir. Pratik zekânız sayesinde çoğu kişinin günlerce yapamadığı işi siz kısa sürede bitiriyorsunuz. Ancak bu kadar çok çalışmanın sağlığınızı etkilememesi için, beslenmenize dikkat etmeli spor ve egzersizlerinizi aksatmamalısınız. 

Balık Burcu

Her zaman ki gibi dolunayın da etkisi ile yine bu dönem çok duygusalsınız. Aşk hayatınızda bu duygusal yaklaşımınızdan olumsuz etkileniyor. Biraz gerçek hayata dönmeye nedersiniz? Hayal kurmak ta güzeldir ancak gerçek bir dünya da yaşadığınızı unutmamanızda fayda var. Akşam saatlerinizde uzak bir akrabanız veya tanıdığınızdan beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. 

 

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.