1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 21 Aralık Salı Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Paylaştı! Bazı Burçlar Aşk, Para ve İş Hayatında Kritik Bir Sürece Girdi Aman Dikkat...
21 Aralık Salı Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Paylaştı! Bazı Burçlar Aşk, Para ve İş Hayatında Kritik Bir Sürece Girdi Aman Dikkat...

21 Aralık Salı Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Paylaştı! Bazı Burçlar Aşk, Para ve İş Hayatında Kritik Bir Sürece Girdi Aman Dikkat...

Astronomik olarak gök kürede yer alan on iki takım yıldızının adına burç denir. Bu hafta güneşin oğlak burcuna geçişi ile kış gün dönümü gerçekleşecek. En uzun gece olan 21 Aralıktan sonra günler ilkbahar ekinoksunda eşitleninceye kadar uzayacak.

A+A-

21 Aralık 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Bu aralar sakinliğinizi fazlası ile korumalısınız. Yetenekleriniz konuşturma zamanı sizde sevgili koçlar. Sosyalleşme konusunda çok başarılısınız fakat şu sıralar tanıştığınız kişilere fazla güvenmemenizde fayda var.

21 Aralık 2021 Boğa Burcu Günlük Yorum

Bugün etrafınızdaki insanların yardımına koşabilirsiniz. Fazla sorumluluklarınız size yük gibi gelebilir. Duygusal sorunlarınızı fazla kafaya takıyorsunuz bunun size zararı olabilir.  Fazla özgür ruhunuz şu sıralar size oldukça iyi gelecek duruyor.

21 Aralık 2021 İkizler Burcu Günlük Yorum

İlişkilerinize dikkatli adımlar ile ilerliyorsunuz. Doğru kararlar almak adına ve hata yapmamak için sağlam adımlar atmanız gerektiğinin farkındasınız.  Çevrenizde olup bitene şu sıra fazla kafa yoruyorsunuz. Bilhassa sizi ilgilendiren konulara fazla kafa yormanız sizi olumsuz etkileyebilir.

21 Aralık 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorum

Bilinç altınızda oluşan sizi fazlaca sıkan duygulardan biran evvel kurtulmanız gerekebilir. Ruhsal anlamda sezgileriniz oldukça iyi. Alacak olduğunuz bir eşyaya bu hafta içerisinde sahip olabilirsiniz.  Duygularınızı içinizde yaşıyorsunuz. Ailenizle yaşayacağınız problem canınızı sıkabilir. Kafanızı dağıtmak için etkinliklere katılmak size iyi gelecek.

21 Aralık 2021 Aslan Burcu Günlük Yorum

Maddi konularda ailenizin desteğini duyduğunuz günler geride kalıyor. Her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. İhtiyaçlarınızı başkalarının yanında dile getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Şu sıralar sağlığınıza oldukça dikkat etmelisiniz.

21 Aralık 2021 Başak Burcu Günlük Yorum

Sevgili başaklar para kazanmayı oldukça seviyorsunuz. Yatırımlarınız konusunda ise bir hayli iyi ilerliyorsunuz. Uzun vadede yatırım yapmak hoşunuza gidiyor. Aile arasında yaşayacağınız sorunlar canınızı sıkabilir ve arkadaşlarınız ile yapacağınız etkinlik kafanızı dağıtmanıza yardımcı olacak.

21 Aralık 2021 Terazi Burcu Günlük Yorum

Sevgili teraziler gücünüzün oldukça farkındasınız. Güçlü duruşunuz olayları hemen olduğu gibi kabullenmeyişiniz çevrenizdeki kişilerin ilgilisini bir hayli çekmiş durumda. Kararlı yapınızla ilerlemeniz size her zaman fayda sağlıyor.

21 Aralık 2021 Akrep Burcu Günlük Yorum

Sevgili akrepler, bugün alacağınız bir habere üzülebilirsiniz. Özgürlük duygularınızda hiçbir zaman sınır tanımıyorsunuz. Partnerinizin sizden gizlediği konuları açığa çıkarabilirsiniz ve bu konuda tatsız tartışmalar yaşayabilirsiniz.

21 Aralık 2021 Yay Burcu Günlük Yorum

Sevgili yaylar, mars bu hafta sizin burcunuzda ilerliyor. İçinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Ne yapsanız eğlenemediğinizi düşündüğünüz bir çıkmazdasınız. Bu konuya fazla kafa yormamalısınız. Herkesin muhakkak bu şekilde geçirdiği bir dönemi oluyor.

21 Aralık 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorum

Sevgili oğlaklar, bugün beklediğiniz müjdeli bir haberin olumsuz sonuçlanmasına üzülebilirsiniz. Fakat sabır ile istediğiniz hedefe ve hayallerinize ulaşacağınızdan şüphemiz yok. Her şeyin vakti ve zamanı var sadece. İçinizde yaşadığınız üzüntünüz dışarı oldukça vuruyor.

21 Aralık 2021 Kova Burcu Günlük Yorum

sevgili kovalar duygularınızı oldukça coşkulu yaşamayı ve dışarıya vurmayı seviyorsunuz. İşiniz ile ilgili konular yeniden gündeme gelebilir. Bazen duygu iniş çıkışları yaşıyorsunuz bu normal. Bugün cazibeniz ve çekim gücünüz oldukça yüksek.

21 Aralık 2021 Balık Burcu Günlük Yorum

Sevgili balıklar bu hafta yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor diyebiliriz. Aşkta fazla inatçı bir yapınız var fakat bunu yenmelisiniz. Sevdiğiniz kişi bazı konularda sizi ikna etmekte oldukça zorlanıyor. Bazı kıskançlıklar yaşanabilir. Bu hafta ilişkinizde yaşadığınız inişli çıkışlı problemleri konuşarak halledeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler