1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 15 Kasım Burç Yorumları! Hangi Burcu Neler Bekliyor?
15 Kasım Burç Yorumları! Hangi Burcu Neler Bekliyor?

15 Kasım Burç Yorumları! Hangi Burcu Neler Bekliyor?

Birçok insan burç yorumuna inanıyor birçoğu ise burçlara inanmıyor. Kimine göre burçlarımız karakterimizi belirliyor kimine göre bu teoremin bir yalan olduğunu söylüyor. İşte 15 kasım burçlar...

A+A-

Yeni ay gerçekleşiyor. Kazanmak ve kaybetmek arasında gidip gelmeyin hayati akışına bırakın her şeyi yapmak istediğiniz gibi yapın ve öyle yaşayın. Yenmek ya da yenilmek, kazanmak ya da kazanmamak gibi gayeleriniz olmasın elbette iyi yerlere gelmek için çabalayın ancak hırsınıza yenilmeyin. Şimdi burç yorumları;

15 Kasım Akrep Burcu Yorumu

Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatleri ile birlikte yeni ay gerçekleşiyor. Yaşamda bazı dengeler yön değiştiriyor. Bazen yükseliyoruz bazen alçalıyoruz. Bu dengesizliklerin içerisinde kendinizi kaybetmeyin. Artık sen eski sen değilsin daha güçlü ve daha sağlam adımlar atarak yeni bir kişiliğe adın atıyorsun güçlü yapın ile kimseye boyun eğmeden hayatına yön verebiliyorsun. Kendine yeteri kadar zaman tanı yaşamını değerlendir, seni rahatsız eden şeyleri hayatından tek tek çıkar. Böylece çok daha mutlu olacaksın. 

15 Kasım Koç Burcu Yorumu

Geçmişinizle barışık olun. Kendinizi geçmişinize bağlamayın. Tabii ki geçmişinizi unutun demiyorum ancak gelecek çok daha güzel ve heyecan verici. Geçmiş ile geleceği bir kefeye koyduğunuzda geçmişiniz ağır gelse de geleceğe bakış açınız ile çok daha mutlu olabilirsiniz. Yarınlara umutla bakacaksınız. Böyle yaparsanız hem kendinize hem çevrenize daha pozitif davranmış olacaksınız. İnatçı yapınız ile istediğinizi elde edebilme kabiliyetine sahipsiniz. Son derece entel ve son derece kültürlü bir yapınız var. Aşk hayatınızda son zamanlar dalgalanmalar olsa da sular durulacak gibi. Gönlünüzü ferah tutun. 

15 Kasım Boğa Burcu Yorumu

Sert yapınız ile bazen kırıcı olabiliyorsunuz. Bu özelliğinizi törpülemeniz sizlerin hayatına daha iyi bir şekilde bakması için iyi olur. Konfor alanınıza müdahale ettirmiyorsunuz. Ancak konfor alanınızın dışına çıkmanız gerekiyor. Yeni bir başlangıç yapmak adına dışarı çıkıp temiz bir nefes almalısınız. Aşkın kapıları açık görünüyor siz neden eve kendinizi kitleyesiniz ki dışarı çıkıp aşkınızı yakalama imkânı varken evde durmamalısınız. 

15 Kasım İkizler Burcu Yorumu

Hiç sakin olmayan bir hayatınız var. Sürekli bir atraksiyon içerisindesiniz. Daha önceleri öfkeli hareketler sergilemiş olabilirsiniz. Bu öfkeli hareketlerin ve konuşmaların yerini özür konuşmaları alıyor olabilir. Sizler ya da karşınızdaki insan özür dilediğinde kabul etmelisiniz. Hayat böyle daha pozitif bir hal alacaktır. Arkadaşlarınızı kırmamaya özen gösterin. Bu aralar sağlığınıza önem verin havaların soğuması ile rahatsızlanabilirsiniz.

Üşüyebilir ve de grip nezle gibi salgın hastalıklar ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinize dikkat edin. Aşk hayatınız gel gitli biraz, hiç düzelmeyecek gibi değil ancak sizi kıran ve bilerek kırmaya devam eden ilişkilerinizi bitirmeniz çok daha sağlıklı bir hal alacaktır. 

15 Kasım Yengeç Burcu Yorumu

Özlem gidermek isteyebilirsiniz bu aralar çok hassas bir dönemdesiniz. Ailenize baskı uygulamamanız gerekiyor. Aşk hayatınızda negatif olaylar gözüküyor. Sağlığınız oldukça yerinde.

15 Kasım Aslan Burcu Yorumu

Dikkatsiz bir yaşam tarzınız var. Bu dikkatsizlikler hayatınızın kötüye gitmesine sebep olabilir. Dikkat etmeniz gerekiyor, önceliğiniz sağlık olmalıdır. 

15 Kasım Başak Burcu Yorumu

Kafanızda yapmanız gereken olanlar var ise hemen bunları yapmalısınız hayat kısa ve yaşanmaya değer. Aşk hayatınız gayet parlak.

15 Kasım Terazi Burcu Yorumu

Sadece düşünerek bir yere varamazsınız. Harekete geçmeniz gerekiyor, düşüncelerinizin tutarlı olup olmadığını ölçtükten sonra doğru olanı seçmelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

15 Kasım Yay Burcu Yorumu

Duygularınızı açığa vurmaktan çekinmeyin. Seviyorsanız sevdiğinizi söylemelisiniz. Gerçek duygularınızı ifade ederek yanlış anlaşılmalara mahal vermeyin. 

15 Kasım Oğlak Burcu Yorumu

Geçmişi bırakarak kendinize yeni temiz bir sayfa açmalısınız. Geleceğinizi hedef alarak daha kaliteli bir yaşam sürebilirsiniz. 

15 Kasım Kova Burcu Yorumu

Geçmişi bir kenara bırakarak kendinize en temizinden bir sayfa açmalısınız. Eski olan kötü anılarınızı silip yerine yenilerini biriktirmelisiniz. Kırgınlıklar her iki tarafı da yıpratmış olabilir. Ancak sevginiz ağır basmalı. 

15 Kasım Balık Burcu Yorumu

Yükünüz ağır ve zaman kısa yükünüzden kurtularak aşka adım atma vakti. Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesi kadar mucizevi yaşayacağınız aşk. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.