1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 14 Mayıs 2022 Cumartesi Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı: Burçlar Bu Hafta Sinir Küpü Aman Dikkat Edin Hayatınız Kaymasın
14 Mayıs 2022 Cumartesi Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı: Burçlar Bu Hafta Sinir Küpü Aman Dikkat Edin Hayatınız Kaymasın

14 Mayıs 2022 Cumartesi Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı: Burçlar Bu Hafta Sinir Küpü Aman Dikkat Edin Hayatınız Kaymasın

Kimileri burçları merak ederken kimileri hiç bir şekilde ilgilenmiyor. Burçlarla yatıp kalkan insanlar çoğunlukta. Günlük rutinlerini burçlara göre ayarlayan insanlar dahi var.

A+A-

Koç Burcu Bu Hafta Oldukça Mutlu 

Merhaba sevgili koçlar ve yükseleni koç burcu olanlar. Uzun zamandır üzeriniz de bir gerginlik mevcut, kendinizi sürekli depresif hissediyordunuz. Ancak bu günler geride kaldı artık çok güzel günler önünüzde var. Mutlu olmayı hak ettiniz. Sevgilinizi alıp uzun bir yolculuğa çıktıktan sonra bu size terapi gibi gelecektir. Bunu kesinlikle denemeniz gerekir. 

Akrep Burcu yine Gergin

Burçlar arasında farklılık yaratan Akrep burcu.Herkesin bildiği gibi akrep burcu hem çok sivri hem de çok merhametli. Hiç bir şey göründüğü gibi değil. İnsanlar akrep burcunu sinirlendirip bir köşeye çekiliyor. Akrep burcu da sinirlenince her şey akrebin başına kalıyor. Bu yüzden akrep burçları bu hafta oldukça gergin biraz daha sakin davranmanız gerekir. 

Yay Burcu Bu Hafta Sağlığınıza Dikkat

Son zamanlarda havaların soğuması ile üzerinizde büyük bir kırgınlık var. Dikkat edin bol bol C vitamini tüketmeye dikkat edin. Sağlığınız çok önemli, sağlığınız yerinde olduktan sonra her şey kazak söküğü gibi olur. Sırayla aşk ve para da gelir. 

Terazi Burcunun Adaleti Hiç Şaşmaz

Terazi burcu bu haftanın en tatlı insanı siz olabilirsiniz. Adalet teraziniz hiç şaşmıyor. Halsizlik karşınızda susmuyorsunuz ve bu sizi çok doğru olduğu gibi bir insan gibi gösteriyor. Hayatınız da bu karaktere sahip olduğunuz için aşk hayatınız da oldukça güzel sağlığınız da yerinde hayatınız yoluna girmiş ve bu yolda bu şekilde devam edecek gibi.

Yengeç Burcu Bu Hafta Kıskançlık Krizi Geçiriyor

Sizler normalde kıskanç bir burç değilsiniz ancak bu hafta sevgilinizi çok kıskanıyorsunuz. Bu kişi sizi oldukça etkiliyor ve yaptığı her şey mükemmel gibi gözüktüğü için ondan vazgeçemiyor ve onu oldukça kıskanıyorsunuz. Maddi durumunuz oldukça yerinde ve kazancınızı elinizde tutmayı başarıyorsunuz. 

Kova Burcu Bu Hafta Biraz Hüzünlü

Kova burcu bu hafta kabuğuna çekilmiş ve kimse ile görüşmek istemiyor. Son zamanlarda biraz hüzünlü gibidir. Bu gibi durumlarda kahvenizi alıp balkona çıkıp kitabınızı da yanınıza alıp güzel bir müzik eşliğinde kitabınızı okuyup ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Bazen yalnız kalmak insanın ruhunun arınması için iyi gelecektir.

Kırılgan Başak Burcu Kendinize Dikkat Edin

Merhaba burcu başak olanlar. Başak burcu hayatı boyunca hep çok kırılgan ve nahiftir. Oldukça saf olduğunuz için insanlar sizi kullanmaya çalışabilir. Kendinize bu konuda dikkat edin kimseye güvenip inanmayın. Daha önceki ilişkilerinizde her şey tepe taklak olmuş olabilir. Ancak artık çok daha iyi bir ilişkiniz var.

Boğa Burcu Sakin Bir Hafta Sizi Bekliyor

Boğa burcu her haftanız ayrı bir atraksiyon ayrı bir heyecan iken bu hafta oldukça sakin bir hafta gibi gözüküyor. Sürekli uyuma isteği duyabilirsiniz, kendinizi yorgun ya da kırgın hissediyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda köşenize çekilip kendinizi dinleyin iyi gelecektir. 

Balık Burcunun Bu Haftada Kalbi Hassas

Sizler çok kırılgansınız. Tam aşk insanısınız, dünyanın sizden öğrenmesi gereken birçok şey ve özellikle sevmek ve sevilmek adına. Siz çok güzel seversiniz. Bu aralar aynı duygularla size yaklaşmak isteyen kişiye fırsat verin. Sevmek sevildiğiniz zaman daha da anlamlı olacak buna inanın.

Aslan Burcu Bu Hafta Sinir Küpü 

Aslan burcu bu hafta sinirlerine hâkim olamıyor ve bunun farkında olmadan kalp kırıyor. Bu konuda biraz kendinizi törpülemeniz sizin adınıza çok iyi olacaktır. Kırdığınız kalpleri tamir etmekte zorlanabilirsiniz. İnsanlar ile diyaloglarınızda dikkatli olmanızda fayda var.

Oğlak Burcu Dürüstlüğünden Ödün Vermiyor

Her ne olursa olsun doğruyu söylemekten yana olduğunuz için bu karakteriniz sayesinde çok seviliyorsunuz. Bu kişiliğiniz sayesinde etrafınızda sevilen sayılan birisiniz. Bazı zamanlarda doğru söylemek başınıza iş açsa da vazgeçmeyin.

İkizler Sağlığınıza Dikkat edin

Sağlığınız da herhangi bir problem çıkmaması adına kendinize dikkat edin. Aşk hayatınız oldukça durgun ve hayatınız da olumlu giden tek şey maddi durumunuz. Sağlık konusunda tedbirlerinizi alırsanız çok yakında aşk hayatınızda da flaş gelişmeler yaşamanız olası bir durum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.