1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 13 Kasım Hangi Burç Değişim İçine Girecek! 13 Kasım Burç Yorumları 
13 Kasım Hangi Burç Değişim İçine Girecek! 13 Kasım Burç Yorumları 

13 Kasım Hangi Burç Değişim İçine Girecek! 13 Kasım Burç Yorumları 

13 Kasım tarihinde burçlarda çok iyi gelişmeler yaşanacak. İşte detayları aşağıda görebilirsiniz.

A+A-

21 Mart - 20 Nisan Koç Burcu 

Bugün sizleri güzel haberler bekliyor. Uzun zamandır olmasını istediğiniz proje ve planlarınız gerçekleşmek üzere. Evli veya sevgilisi olanlar bugün olası tartışmalardan kaçınmalı. Birbirinizi yanlış anlayarak işleri daha da karmaşık hale getirmemek için gerginlik, stres ve tartışmalardan uzak durmalısınız. 

21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu 

Bugün stresli bir iş görüşmesi yapabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın. Disiplinli yönünüzden taviz vermeyin. Bir süredir aşk hayatınızda yaşadığınız kargaşa sona eriyor. Partneriniz bir karar aşamasında. Aldığı bu kararlar sizi olumlu yönde etkileyecek hatta ilişkinize yeni bir yön verecek. 

22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Burcu

Aşk ve Sosyal hayatınızda büyük gelişmeler yaşanacak. Bazı sürprizler yaşanabilir. Sağlığınızda bu günlerde yoluna gitmeyen olumsuzluklar söz konusu. Geceleri yağlı yiyecekler ve alkol tüketmekten kaçınmalısınız. İş hayatınızda büyük gelirler elde edeceğiniz günler yakın. Risk almanızda bir tehlike görünmüyor. 

22 Haziran - 22 Temmuz Yengeç Burcu

Bu gün arkadaş çevrenizi gözden geçirecek ve yeni başlangıçlara yelken açacaksınız. Akrabalarınız arasında bazı çekişmeler yaşanabilir. Kavga ve tartışmalardan kaçının. Bu dönemde kariyer evinizde olumlu gelişmeler yaşanacak. İş konusunda uzun süredir beklediğiniz desteği aileniz veya yakınlarınızdan alacak ve gerekli yatırımları yapmaktan çekinmeyeceksiniz. 

23 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu 

Bugün işyerinizde duygusal hareketlilik yaşanabilir. Uzun zamandır sizi gizli gizli izleyen biri nihayet açılacak. Sizinde beklediğiniz bu gelişme, duygusal yaşamınızı harekete geçirecek. Seyahat planlarınız varsa ertelemeyin. Çıkacağınız bir seyahatten hem dinlenmiş olarak hem de büyük kar elde ederek dönebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik misafirler veya eski arkadaşlar gününüzü neşelendirerek sizi motive edecek. 

24 Ağustos - 22 Eylül Başak Burcu

Bugün başak burçlarını ayağını yerden kesecek gelişmeler yaşanacak. Uzun süredir üzerinde çalıştığı iş veya proje bu gün nihayete erecek. Duygusal hayatınızda isteklerinizde artış yaşanabilir. Bu yaşanacak istekler partnerinizle aranızda gerginliğe sebep olabilir ve istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Eğer tutkularınızı dizginler isteklerinizi sınırlayabilirseniz ilerleyen günlerde aşk hayatınızda olumlu yönde büyük gelişmeler yaşanacak.

23 Eylül - 23 Ekim Terazi Burcu

İletişim konusunda bazı aksaklıklar yaşanabileceği birdesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınızda ki fırtınalı ilişkiniz bu gün biraz durgun geçecek. Bu dönemde partnerinizle aranızdaki ilişkiyi gözden geçireceksiniz. Duygusal boşluklar yaşadığınız bu günlerde sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. 

24 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu 

Bu günlerde beslenmenize daha çok dikkat etmelisiniz. Spor ve egzersizlerinizi aksatmadığınız sürece sağlığınızda bir sorun görünmüyor. Hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Ani değişimler, ani kararlar alabileceğiniz bu dönemde, duygularınızla değil mantığınız ile hareket etmeniz ilerleyen günlerde önünüze çıkan engelleri aşmanıza yardımcı olacaktır. 

23 Kasım - 21 Aralık Yay Burcu

Bugün iş yerinizde yaşanacak bazı gelişmeler lehinize olacak. İçinde bulunduğunuz şartlara kolayca uyum sağlayacaksınız. Aşk hayatınızda bu günlerde tatlı ve heyecanlı sürprizler yaşanacak. Partneriniz size çok önem veriyor ve siz şımartılmaktan çok hoşlanıyorsunuz. Ancak kıskanç ve tutucu tavırlarınız partnerinizle aranızda bazı sorunlara yol açabilir. 

22 Aralık - 20 Ocak Oğlak Burcu

Çok yorgun geçen bir dönemin ardından bugün keyif aldığınız hobilerinize yönelebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecek ve motive olmanızı sağlayacaktır. Gün içinde bazı kararlar alarak seyahat planı yapabilirsiniz. 

21 Ocak - 18 Şubat Kova Burcu

Bugün düşüncelerinizde bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Aileniz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Bugün aniden bir haber alabilir ve bu habere bağlı olarak ani bir yolculuk yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuz harcamalarınıza dikkat ettiğiniz sürece sabit kalacak. Ancak harcamalarınızı dikkat etmenizde yarar var.

19 Şubat - 20 Mart Balık Burcu

İş hayatınızda herşey yoluna giriyor. Üstlerinizle yaşadığınız gerilim artık son bulacak. Uzun süredir üzerinde düşündüğünüz konularla ilgili bir karar vereceksiniz. Aşk halatınızın çıkmaza girmemesi için, eşinize ya da sevgilinize biraz hoşgörülü yaklaşmalısınız. Sizinle ilgilenmediğini düşünüp gereksiz kaprisler yapmayın. Bu dönemde harcamalarınıza dikkat edin.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.