1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 12 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumu! Hangi Burç Yorgun ve Mutsuz Hissedecek!
12 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumu! Hangi Burç Yorgun ve Mutsuz Hissedecek!

12 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumu! Hangi Burç Yorgun ve Mutsuz Hissedecek!

Oğlak burcu muhafazakar bir yapıya sahip. Bu günlerde kendisini biraz mutsuz hissedebilirsiniz. Hemen üzüntüye kapılmayın ilerleyen zamanda bütün sıkıntılardan kurtulacak. Çünkü Mars ile arasında giren enerjisel bağlar oluyor. Bundan dolayı oğlak burçları bugünlerde kendisini iyi hissedebilir.

A+A-

Hemen karamsarlığa kapılmayın. Dediğim gibi oğlak burçları kendi isteklerinin gerçekleştiğini görecek. Kafa karışıklığı anları yavaş bir şekilde fakat emin bir adım ile oradan kaybolmuştur.

Yay burcu

Yakın zaman bir ilişkiniz başlayabilir. Fakat ilişkiye başladığınız kişiyi çok iyi bir şekilde tanıyacaksınız. Mars gezegeni her geçen gün Platon’a yakınlaşıyor. Bu sayede başınıza gelebilecek can sıkıcı olayların önünü kapatabilirsiniz. Duygu dünyanızda gel gitler oluşuyor. Buna hiç aldırmayın çünkü yörüngeniz değiştikten sonra eskisi gibi yorgun ve halsiz hissetmeyeceksiniz. İçiniz rahat olabilir.

Koç Burcu

Sizi kendisine doğru çeken boş hayallere çok fazla kapılıyorsunuz. İlerleyen zamanda bu durum çok mutsuz olacağınızı gösteriyor. Kendinize bu eziyeti yapmayın, çünkü yaşanacak çok günler var. İlerlemek ve bu hayattan kurtulmak için iş arayışına giriyorsunuz. Doğru adımlar atmanız özgürlüğünüzü elinize almanız konusunda bir avantaj olacaktır. Mutlaka bu avantajı değerlendirin.

Boğa Burcu

Her zaman güçlü olmaya çalışmak size göre doğru bir karar. Çünkü enerjinizi emen insanlardan uzak durmanız fayda sağlıyor. Metatron ile kurulan bağ insanlara çok çabuk güven duymanıza neden oluyor. Bu durum sizin açınızdan ne kadar zor olsa da zararlı insanları tamamen yaşamdan uzaklaştırın. Vakit kaybetmek evren ile kurduğunuz etkileşimi sınırlandırır. Bunun yerine tamamen kendi iç sesinize odaklanmanız gerekebilir.

İkizler Burcu

Son zamanlarda yaşamış olduğunuz duygusal iniş ve çıkışlara gereğinden fazla odaklanıyorsunuz. Bu durum gerçekleri kısa zamanda görmenize önemli anlamda engel oluyor. Böyle bir durum ile uğraşmak yerine tamamen kendi iç sesinize odaklanın. Bu şekilde Jüpiter ile yakın temas kurarak kendi kişilik sesinizi net bir şekilde duyacaksınız. İkizler burcu çok duygusal oluyor bu günlerde. Üzülmeyin önümüzde haftadan sonra rahat edeceksiniz.

Yengeç Burcu

Bu dönemlerde sizlere karşı yapılan haksızlıklar ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Tamamen kendi iç mahkemenize odaklanın. Yengeç enerjisini marstan alır. Sizlerde hiç çekinmeden ilerleyen dönmede karar alacaksınız. Kararlarınızın bir kısmından pişman olurken bir kısmından ise mutlu olacaksınız. Mars'ın ikizler burcu ile yakın temas halinde olması en büyük avantajdır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir.

Aslan Burcu

Teknolojinin her geçen gün ilerlemiş hali seni senden alıyor. Tam anlamı ile aslan burcu olarak teknoloji aşığı olarak dolaşıyorsun. Fakat biraz sevdiklerine de zaman ayırması unutmaman gerekiyor. Onlar senden gereken ilgiyi her daim bekliyor. Senin tek yapman gereken, harekete geçmen ve seni seven arkadaşlarını hatırlamandır. Haydi, durma aslan burcu bugün metatron gezegeninde güzel günlerin yaklaşıyor. Bu günlerde çok güzel açılımlar yaşanacak.

Başak Burcu

Bugünlerde kendi isteklerinin gerçekleşmesi için aşırı zorlanıyorsun. Özellikle kendi üzerine gereğinden fazla yük alıyorsun. Başak burçları olarak çok taşla yük almak, duygusal olmak ve her şeyi akışa bırakmamak genel bir sorundur. Fakat sen ilerleyen zamanda bütün sorunlarından kurtuluyorsun. Eşiniz bu sıralar muhtemel olarak o eğlenceli ruh halini sizlerden uzak tutuyor. Siz hiç üzülmeyin her şey geçecek.

Terazi Burcu 

Teraziler genellikle entelektüel bir yapıya sahiptir. Bu nedenle de ocak ayı kendileri açısından zor geçebilir. Genellikle yaz aylarında kendilerini daha rahat hissederler. Bu durum tamamen Jüpiter ile mars arasındaki dengesizlikten kaynaklanır. Duygusal geçişler, ağlamalar aniden gülmek gibi durumlar oluşabilir. Fakat güneş ışınlarının dik düştüğü anlarda mutlaka rahat edilecek. Her duygu sonsuz değildir ve Terazi bunun farkındadır.

Akrep Burcu

Akrepler istedikleri iş başarısını ocak ayında yakalıyor. Bu dönemlerde yapman gereken şey tamamen akış içerisinde kalmak. Çünkü ocak ayı ve yeni yılın başlangıcı iş hayatındaki şans yıldızının patlamasını sağlıyor. Sen duygusal anlamda çok yıprandığın için artık dinlen. Çünkü yeni iş yaşamında çok hareketli zaman çevirebilirsin. Kendine ait bir frekansın ve enerjik olmalıdır. Duyulsa patlama yaşamak yerine arkadaşların ile daha kaliteli zaman geçireceksin.

Kova Burcu

Sen kendi istediğin yönde gitmeyi çok seviyorsun. Çünkü mars ve metatron senin için hep bir dönüm noktasında kalıyor. Kova burcu herkes nereye giderse, aynı yöne gitme zorunluluğunda hissetmez. Tamamen kendine yönelir. Kendi eğlencesi, ilişkisi ve arkadaşları önem kazanır. Bugünlerde bir farkındalık yaşanacak. Kendi işinden ayrılmak sana iyi gelmeyebilir fakat zamanla alışman gerekiyor. Aşk ilişkin en zirveye ulaşıyor hayatının aşkını Neptün ile yakın temas kurduğun zaman bulacaksın. Sadece tek yapılması gerekilen sabır ve sadakatli olmaktır. 

Balık burcu 

Bugünlerde çok duygusal olduğun ortaya çıkıyor. Bunun sebepleri kendine gereken değeri vermemenden kaynaklıdır. Artık yıldızların da sana arkadaşlık yaptığı bu dönemde rahat etmen gerekiyor. Günün 8.donumunde yıldızlar ile kardeşliğini ilan ettiğin gündür. Yani yeni partner ilişkileri ve kendine olan inancın bu dönemde artış gösteriyor. Az kaldı bütün zamanlama senin için hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.