1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 12 Kasım Hangi Burç Neler Yaşayacak? 12 Kasım Günlük Burç Yorumları
12 Kasım Hangi Burç Neler Yaşayacak? 12 Kasım Günlük Burç Yorumları

12 Kasım Hangi Burç Neler Yaşayacak? 12 Kasım Günlük Burç Yorumları

Burçlar bir nebze de olsa bizleri motive eden ve hayatımıza yön veren yazılardır. Bazıları sabah kalkar kalkmaz burç yorumunu okurlar ve hayatlarını buna göre şekillendirirler. Burçlar önemlidir. 12 Kasım bütün burçlar için yeni bir başlangıç olma niteliğinde ilişkilerde önemli kararlar alınıyor. Ve aşk bizleri ayakta tutuyor. 

A+A-

12 Kasım Burç Yorumu

Ay Terazi Burcunda bu günün şanslısı terazi burcu. Aydan yola çıkarak Venüs’e doğru ilerliyor. Hayatınızda ilişki konusunda önemli bir yere doğru gidiyorsunuz. Yakında bir evlilik durumu söz konusu olabilir. Ya da sevgiliniz yok ise karşınıza çıkan birine âşık olabilirsiniz. Terazi burcuna adeta aşk yağmış durumda. Etrafınıza iyice bakarak ve bütün teklifleri değerlendirerek hayatınızın aşkını bulabilirsiniz.

12 Kasım Koç Burcu Yorumu

Bugün sezgilerinize güvenebilirsiniz. Sezgileriniz bu sefer sizleri yanılmayacaktır, onlar sizi doğru yola çıkaracaktır. Kendinize güvenerek yola çıkar iseniz buna bir de sezgileriniz eşlik ettiğinde mükemmel bir sonuç ile karşılaşacaksınız. Aşk kapınızda, kapınızı açarak içeri girmesine müsaade edin. 

12 Kasım Boğa Burcu Yorumu

Davranışlarınızda ki abartıyı kontrol altına alabilirsiniz. İnce ve kibar oluşunuz iyi bir özelliğiniz olsa da fevri davranışlarınız bu düşüncelerinizin önüne geçiyor. Bu yüzden daha sakin bir hayat geçirmek için biraz ağır başlı olmanızda fayda var. Aşk hayatınız hiç parlak değil maalesef ancak çok sağlıklı bir durumdasınız. 

12 Kasım İkizler Burcu Yorumu

Günlük yaşantınızda aniden bir öfke problemi yasayabilirsiniz. Bu patlama riskine rağmen kendinize hâkim olmanız sizin adınıza çok daha faydalı bir durum olacaktır. Zihninizi olumsuz etkileyen düşüncelerden uzak durun. 

12 Kasım Yengeç Burcu Yorumu

Sizleri ilgilendirmeyen konulara çok kafa yormamalısınız. Başkaları hakkında yorum yapmamanız daha doğru olacaktır. Sorunlarınız ile baş etme gücüne sahipsiniz. Bu aralar sevdiğinizle aranız bozuk olabilir. Gidip hemen kalbini kazanın sevgi her şeyin üstesinden gelir. 

12 Kasım Aslan Burcu Yorumu

Başarısız olmanız çok normal bir durum pes etmek yerine yeniden başlayarak hayata daha sağlam bir şekilde kalkmanız mümkün. Sorunlarınız ile yüzleşin ve çözüm bulun. Dengeli bir şekilde konuşarak toplumda söz sahibi olabilirsiniz. 

12 Kasım Başak Burcu Yorumu

Keyfi harcamalar yapmaktan uzak durmaya çalışın zorunlu olan ihtiyaçlarınızı karşılamak için bütçenizi korumalısınız. Alışverişlerinize dikkat etmelisiniz çok fazla harcama yaparak kendinizi mutlu edemezsiniz. Bunun yerine sorunlarını çözün. 

12 Kasım Terazi Burcu Yorumu

Öfkenizi içinizde tutmayın. Bunu yapmak yerine spor yapabilirsiniz, resim çizebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz. Kendinize veya bir başkasına zarar vermeden de öfkenizi kontrol altına alabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın öfkeli olduğunuz durumlarda. Sağlığınıza dikkat edin bu aralar soğuk algınlığı yaşayabilirsiniz. 

12 Kasım Yay Burcu Yorumu

Bugün çok şanslısınız aşk kapıda duygularınız artık karşılık bulacak. Sevdiğinize kavuşmaya az kaldı bazı şeyleri alttan alarak sevdiğinizi kırmadan sorunlarınızı halledebilirsiniz. 

12 Kasım Oğlak Burcu Yorumu

Eleştirilere karşı açık olmalısınız. İnsanlar sizi sevmeyebilir, size karşı negatif duygular besliyor olabilir, hakkınızda yanlış yorum dahi yapabilir. Ancak siz sakin kalarak ve yeterince cevap vererek onlara bu durumları izah edebilirsiniz. Öfkeli olmak ya da çok sert davranmak hiçte doğru bir karar değildir. 

12 Kasım Kova Burcu Yorumu

Şu aralar çok boş zamanınız oluyor ise, bu boş zamanınızı kurslara ya da farklı aktivitelere kaydolarak doldurabilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir işi yapmak size farklı bir deneyim yaratacağı için bu size iyi gelecektir. Hem belki yeni bir yere giderken yeni arkadaşlar da edinebilirsiniz. Maddi durumunuzda gelişmelere var. Yeni bir işe başlayabilir ya da patronunuz tarafından maaşınıza zam yapılabilir. 

12 Kasım Balık Burcu Yorumu

Her şeyden önce kimseyi dinlemeyin. Kendi kararlarınızı kendiniz verin. Sevdiğinize gidip sarılın kimsenin size engel olmasına müsaade etmeyin. Sevgilinize gerekli önemi verin ve daha mutlu bir beraberlik geçirin. Para giderlerine dikkat edin. Şu aralar fazla harcamalar yapmamaya özen gösterin. Sağlığınıza dikkat edin. Havaların soğuması ile hastalanabilmeniz çok mümkün. Aşk hayatınız çok parlak hayatınızda biri varsa değerini bilin onu kaybetmeyin. 

Formun Üstü

Formun Altı

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.