1. HABERLER

  2. AKTUEL

  3. Son Dakika! Ayçiçek Yağı İndirimi Başladı! İşte Detaylar...
Son Dakika! Ayçiçek Yağı İndirimi Başladı! İşte Detaylar...

Son Dakika! Ayçiçek Yağı İndirimi Başladı! İşte Detaylar...

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. O marketten ise ayçiçek ile ilgili güzel bir indirim haberi kaldı.

A+A-

Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti. Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DİP YAPTI! ESKİ FİYATLAR GERİDE KALDI: O MARKET BÜYÜK İNDİRİMİ DUYURDU

Vatandaşlar tarafından sevilen marketlerden biri olan Getir Büyük'te 5 Litre Komili ayçiçek yağı 134,90 TL' den satışa çıkardığını duyurdu. Normal satış fiyatı 155 TL olan ayçiçek yağı indirimle birlikte 134,90 TL'den satışa çıktı.

Komili marka 4 litrelik ayçiçek yağı için büyük bir indirim gerçekleşti. Bu indirimle birlikte, 4 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı 109 TL'ye kadar düştü. Vatandaşlar bu indirimden faydalanarak daha uygun fiyatlarla ayçiçek yağı temin etme imkanı buldular.

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

aycicek-yagi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.