1. HABERLER

  2. AKTUEL

  3. Market Zincirlerinden Peş Peşe İndirim! Şok, A101, Bim’den İndirim Yağmuru
Market Zincirlerinden Peş Peşe İndirim! Şok, A101, Bim’den İndirim Yağmuru

Market Zincirlerinden Peş Peşe İndirim! Şok, A101, Bim’den İndirim Yağmuru

Şok ve A101 Ürün Kataloğu Açıklandı?

A+A-

Her hafta farklı ürünlerinde indirim kampanyası yayınlayan Bim, A101 ve Şok marketler zinciri 19 - 25 Aralık tarihlerinde indirim fırsatlarını yayınladı. Bim, A101 ve Şok Aktüel Ürünler Kataloğunda Bu Hafta her ihtiyaca özel ürünler yayınlanıyor. Bu ürünler arasında özel ihtiyaçlara yönelik ürünlerde bulunuyor.

19 - 25 Aralık 2022 haftasının A101, Şok ve Bim marketler zincirlerinde beklenen indirimler belli oldu. Türkiye'nin üç büyük marketler zinciri olan BİM, A101 ve ŞOK bu hafta indirimli olan ürün kataloğunu yayınladı.

Bim, A101 ve Şok Marketlerin İndirime Sunulan Ürünleri

23 Aralık Cuma gününden itibaren leopar desenli ve gold (altın) ürünlerin satışı başlıyor. 23 Aralık Cuma gününden itibaren Teknolojik Ürünlerde indirim fırsatı bulunuyor. Şok, BİM ve A101 marketleri halkın en çok tercih etmiş olduğu marketlerden bir tanesini oluşturuyor. Bu marketlerde haftanın belirli günlerinde indirimler uygulanıyor ve aynı indirimler internet ortamından verilen siparişlerde de geçerli oluyor. Bu indirimler bazen teknolojik ürünlerde olurken bazen ise giyim ürünlerinde ortaya çıkıyor. Müşterilerine hesaplı ürün sunmak için haftanın birçok gününde indirim uygulayan bu marketler internet sitelerinde de aynı indirimli fiyatlarla hizmet veriyor.

Şok, A101 ve Bim Hangi Günlerde İndirim Uyguluyor?

Tüketicilerin her ihtiyacına cevap verme amaçlı olarak çalışma yapan A101, Bim ve Şok marketler zincirinde her hafta Cuma günlerinde indirimler oluyor. Aynı zamanda Cumartesi ve Pazar günlerinde de bazı ürünlerde indirim seçenekleri tercih ediliyor. Gıda maddeleri indirimlerinde ise son tüketim tarihleri yaklaşan ürünler indirim fırsatı ile satışa sunuluyor. Bu ürünleri hemen tüketecek olan müşteriler bu ürünleri de satın alarak kullanabiliyor.

A101, Bim ve Şok Marketler Zinciri Alışveriş Miktarına Göre İndirimli Ürünler

Şok, A101 ve BİM marketlerinde yapılan alışverişlerin miktarına göre de indirim fırsatı bulunuyor. 10 liralık alışveriş yapan müşterilere özel indirimler bulunurken, 50 liralık alışveriş sonrasında da indirim fırsatı bulunan onlarca ürün kasalarda yer alıyor. Bu fırsatların tamamını bu marketleri ziyaret eden tüketiciler tercih ederken, aynı durum marketlerin internet ortamından yapılan alışverişlerinde de geçerli oluyor. Şok, A101 ve BİM marketleri her hafta indirim fırsatı ve yeni ürün kataloğu yayınlıyor. Kaliteli ürün sunumları ile dikkat çeken bu marketler zinciri, tüketicilere ekstra indirimli ve özel ürünler sunmaya devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.