1. HABERLER

  2. BİM'de Marketlerde Büyük İndirim Yetişen Alacak! 13 Ağustos BİM Aktüel Ürünler Kataloğunda Yok Yok...
BİM'de Marketlerde Büyük İndirim Yetişen Alacak! 13 Ağustos BİM Aktüel Ürünler Kataloğunda Yok Yok...

BİM'de Marketlerde Büyük İndirim Yetişen Alacak! 13 Ağustos BİM Aktüel Ürünler Kataloğunda Yok Yok...

13 Ağustos Cuma günü BİM raflarında pek çok teknolojik ürün yer alacak. Bizler de Teknolojioku olarak perakende zincirlerindeki fırsatları sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

A+A-

BİM aktüel kataloglarında içeriği ve kalitesiyle memnun eden fırsatlar listesi ortaya çıktı. Ürün incelemelerinde ilk olarak elektronik ürünler ile başlayan fırsatlarda Dijitsu markalı televizyonlar sizlerle. 65” ve 43” ekranlara sahip iki farklı TV için iki farklı fiyat bu cuma Bim’de! Fırsat listelerinde ayrıca bisiklet ve scooter da var. 20 jant çift amortisörlü bisiklet 21 vites olarak sizlerle. Işıklı scooter ürününde de Rookie markası sizlerle. Bu haftanın aktüel katalog ürünlerinde güneşlikli otomatik açılır oyun çadırı da harika fiyatı ve garantisiyle Bim’e geliyor. İlk sayfa fırsatlarını anlatmaya devam ediyoruz. Buhar kazanlı ütü ürününde muhteşem fiyat sizlerle. Tefal’den gelen bu ütüyü Fakir markalı çok fonksiyonlu buharlı temizleyici takip ediyor. Haşere öldürücü, masa tenisi seti, gibi ürünler de sunan katalog Polosmart FS44 TWS kulaklık da sunuyor. Yine ilk sayfanın sonunda ise oyuncaklar ve karma hikaye kitapları çocuklarınız için sizlerle oluyor.

13 Ağustos Bim aktüel kataloğunun sunacağı ürünler arasında bu hafta neler var? Akılları kurcalayan bu sorunun ikinci sayfa yanıtlarını da aktaralım. İkinci sayfanın ilk ürünü Abdullah Efendi Keyif közde pişirme teknolojisi Türk Kahvesi makinesi harika fiyatıyla sizlerle. Bu ürünü takip eden fırsatlar arasında Fakir markalı 4 bıçaklı rendeli blender seti ve Heifer ışıklı kettle sizlerle. İndirimli ürünler bunlarla da sınırlı değil. Züccaciye ürünleri bu hafta Bim’de sizlerle. Paşabahçe kalitesiyle gelen sirkelikler, Altın görünümlü yapısıyla dikkat çeken ürünler ve Alpina mutfak ürünleri sizlerle. Tek fiyatlı plastik ürünlerde de özel kampanya sunan Bim aktüel kataloğunda ikinci sayfa kısaca böyle.

Aktüel Ürünler 13 Ağustos 2021 Bim indirimlerinde Studi markalı fırsatlar indirimleriyle gelecek. İçerisinde pek çok kırtasiye ürünü sunan Bim yine ihtiyaç ürünlerini uygun fiyata satın alma şansı sunuyor. İlerleyen haftalarda daha yoğun kırtasiye ürünleri gelmesi beklenen Bim kataloğunda 13 Ağustos bir milat! İçerisinde kalemler, ayraç, dosya, sunum dosyası, v.b. pek çok indirimli fırsat ürünü var. 

13-agustos-bim-aktuel-1.jpg13-agustos-bim-aktuel-2.jpg13-agustos-bim-aktuel.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum