1. HABERLER

  2. Milyonlarca ev hanımı, öğrenci ve işsize müjde! Başvuranlara 6 bin lira maaş verilecek
Milyonlarca ev hanımı, öğrenci ve işsize müjde! Başvuranlara 6 bin lira maaş verilecek

Milyonlarca ev hanımı, öğrenci ve işsize müjde! Başvuranlara 6 bin lira maaş verilecek

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) milyonlarca ev hanımı, öğrenci ve işsizi ilgilendiren yeni duyurusunu yaptı. Ev hanımlarına 6 bin liraya kadar ödeme yapılacak. Peki, yeni ek iş ilanlarına başvuru şartları neler? İşte detaylar...

A+A-

Milyonlarca ev hanımı, öğrenci ve işsiz vatandaş yeni personel alım ilanlarını ve şartlarını araştırıyor. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün (İŞKUR) evden çalışanlara 6 bin liraya kadar gelir imkanı sunan ek iş imkanlarını duyurdu.

Bu işlerden birini araştıran vatandaşlar için dikkat çeken seçeneklerden biri evde paketleme işi. Bu ilanlara başvuru yapmak isteyenler için İŞKUR ilanları açıklandı. Web sitesi üzerinden yapılacak başvurular sonuçlandığında aylık kazancınız 2 bin 500 lira ile 6 bin lira arasında bir kazanç olabiliyor.

Evde ek iş ya da paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR internet sitesinden sisteme giriş yaparak başvuru yapılabiliyor. Sisteme giriş yapıldıktan sonra part time seçeneğini seçmeye dikkat etmelisiniz.

Evde paketleme işine başvurmak için erkek adaylarda askerliği bitirme şartı aranırken kadın ve erkeklerde 18 yaşını doldurma, 50 yaşından küçük olma, anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmama, daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olma, kamu haklarından mahrum olmama, emekli maaşı alınmaması gibi şartlar öne çıkıyor

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.