1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika Haberi: Düzce'de Çok Şiddetli Deprem Oldu; Bakan Fahrettin Koca'dan Geldi! 22 kişi Yaralı Var
Son Dakika Haberi: Düzce'de Çok Şiddetli Deprem Oldu; Bakan Fahrettin Koca'dan Geldi! 22 kişi Yaralı Var

Son Dakika Haberi: Düzce'de Çok Şiddetli Deprem Oldu; Bakan Fahrettin Koca'dan Geldi! 22 kişi Yaralı Var

Son dakika haberi: Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem oldu. Düzce depremi, İstanbul dahil Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Tekirdağ ve illerden korkuya sebeb oldu. Yetkililerden peş peşe açıklama geldi. Düzce 5.9 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre can kaybı olmadığını açıkladı.

A+A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce depreminde 22 kişinin yaralandığını 1'nin durumunun ağır olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Düzce'de sabaha karşı olan depremle ilgili taramalarına devam ettiğini duyurdu. İşte İstanbul, Ankara ve birçok şehirde hissedilen Düzce Depremi ile ilgili son dakika gelen bilgiler ve açıklamalar...

Son dakika deprem haberleri: Düzce'de sabaha karşı olan 5.9 büyüklüğünde deprem çevre şehirlerde yaşayan vatandaşları korkuttu. Düzce'nin Gölyaka ilçesinde depremin derinliği 6.81 KM olarak açıklandı. Düzce depremi ile ilgili son dakika yapılan açıklamalara can kaybı olmadığı öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer saha tarama çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

Düzce Valisi Cevdet Atay, meydana gelen deprem sebebiyle şehirde eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA: 22 YARALI VAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurduğu açıklamada, "04.08'de Düzce Gölyaka'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde şu anki durum: Düzce'de 22 yaralımız var, 1'inin durumu yüksekten atlama sebebiyle ağır. Şehre gerekli ambulans ve UMKE timi görevlendirmeleri yapılmıştır. Yeni bilgileri paylaşacağız. Geçmiş olsun." açıklaması geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.