1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milyonlarca Emekli 8 Bin TL Ödeme Alacak! Hemen Ödemenizi Alabilirsiniz
Milyonlarca Emekli 8 Bin TL Ödeme Alacak! Hemen Ödemenizi Alabilirsiniz

Milyonlarca Emekli 8 Bin TL Ödeme Alacak! Hemen Ödemenizi Alabilirsiniz

Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı. Emeklilere verilen promosyon kampanyasında bir banka yarışı iyice kızıştırdı. SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri kapsıyor. Emekli maaşı 2500 TL'den fazla alan her emekli tam 8 bin TL alabilecek. İşte ayrıntılar...

A+A-

Milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği promosyon yarışında TEB bankası rekor bir fiyat açıkladı. Banka, yeni gelen emekli müşterilerine 8 bin TL promosyon ücreti vereceğini duyurdu.

TEB, emekliler için yeni promosyon güncellemesini açıkladı. Promosyon ödemesinde rekor bir artış yapan banka, emeklilerden bu kampanya ile tam not alacak gibi gözüküyor.

500 TL EK ÖDEME

Banka, emekli promosyon ödemelerinde güncelleme yaptı. 3 yıl boyunca bankada kalma sözü veren emeklilere 8 bin TL’ye varan ödeme yapabileceğini açıkladı. Bunun dışında emekli yakınını getirenlere kişi başı 250 TL, toplam da ise 500 TL ek ödeme yapılacağını açıkladı.

YENİ KAMPANYA AÇIKLANDI

TEB’in sunduğu 8 bin TL ödeme kampanyasından yeni müşterilerin yararlanabileceği belirtildi. Yeni emekli maaş müşterileri bu kampanyadan faydalanabilecek. Bunun dışında üç yıllık söz dışında fatura talimatı veren müşteriler söz konusu kampanyayı kullanabilecek.

PROMOSYON KAMPANYASINDA ÖDENECEK TUTAR

Emekli aylığı 1.500 TL’nin altında olan müşterilere 5.500 TL,
Emekli aylığı 1.500-2.500 TL arasında olan müşterilere 6.750 TL,
Emekli aylığı 2.500 TL’den fazla olanlara da 8.000 TL ödeme yapılacak.

Söz konusu kampanya, yeni verilen 36 aylık taahhütname ve iki tane otomatik fatura talimatında geçerlidir. Verilmiş olan fatura ya da taahhütname iptal edildiğinde, ödenen promosyon geri alınacaktır.

Söz konusu kampanya emekli maaşını yeni getiren müşteriler için geçerlidir. Ancak, mevcut müşteriler de taahhütlerini üç yıllık yenilediklerinde promosyon kampanyasından yararlanabilecekler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.