1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Vakıfbank’ın Çok Beklenen Duyurusu Yapıldı! Banka Hesabı Olanlara 88000 TL Ödeme!
Vakıfbank’ın Çok Beklenen Duyurusu Yapıldı! Banka Hesabı Olanlara 88000 TL Ödeme!

Vakıfbank’ın Çok Beklenen Duyurusu Yapıldı! Banka Hesabı Olanlara 88000 TL Ödeme!

Kamu bankası olarak çalışmalarını sürdüren Vakıfbank üzerinden 88000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm müşteriler için sunulan bu kredi ödemelerinde yeni bir paket hazırlandığı açıklandı. Peki, bu paketin içeriği ne? Haberin detayları yazımızda...

A+A-

Devlet bankası olarak faaliyet gösteren Vakıfbank üzerinden yapılan yeni kampanyada 24 aya varan vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 88000 TL’ye kadar kredi ödemesi verileceği duyurusu yapıldı. Vakıfbank, yapmış olduğu bu kampanya ile beraber vatandaşlara uygun faiz oranları ile beraber kredi seçeneği sunarken, hem borç kapatma kredisini hem de ihtiyaç kredisini aynı anda ödeyecek.

88000 TL Kredi Ödemesi

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme de 88000 TL kredi ödemesi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Emekli olan kişiler ile beraber sigortalı bir şekilde çalışan tüm vatandaşların başvurularını gerçekleştirerek ödeme alabilecekleri bu kampanyalara katılarak istedikleri zaman nakit onayı alabilir.

İnternetten Kolayca Başvurun

Bankanın resmi internet adresi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu gerekli bilgileri ile doldurarak işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm bireysel müşterilere aynı dakika içinde kredi ödemeleri sağlanacak ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurusu sonrasında onaylanan tüm kredilerinizi hesabınıza yatırarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.