1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. IBAN Numarasına 4 Bankadan Ödeme Yapılacak!
IBAN Numarasına 4 Bankadan Ödeme Yapılacak!

IBAN Numarasına 4 Bankadan Ödeme Yapılacak!

Ziraat Bankası, Denizbank, Akbank ve QNB Finansbank tarafından başlatılan yeni kampanyada, hesap numaralarına ödeme yapılacak olan kişilere uygun faiz oranları ile beraber kredi ödemeleri gerçekleştirileceği açıklandı. Peki kimler bu kredi ödemesinden faydalanabilir?

A+A-

Ziraat Bankası, Denizbank, Akbank ve QNB Finansbank, belirtilen kredi şartlarına uygun olan tüm kişiler için 50000 TL’ye kadar kredi ödemelerinde gelir belgesiz olarak işlem yapacağını ve hızlı bir şekilde kredi ödemesi vereceğini açıkladı. 4 banka üzerinden de başvurularınızı bankanın SMS servislerini kullanarak ya da internet üzerinden yapabileceğiniz gibi banka kredi puanları yüksek olan tüm müşteriler hemen onay alabilmektedir.

Akbank Kredi Başvurusu

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız ve banka kredi koşullarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, ihtiyaç kredisi ödemelerinden yararlanmak isteyen kişiler Akbank Direk uygulaması üzerinden kredi başvurusunda bulunabilir ve 50000 TL kredinizi kullanabilirsiniz. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapacak nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için hizmet sunacak olan bu bankadan düşük faizli kredi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank Kredi Başvurusu

QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak ve 50000 TL onay almak istiyorsanız, TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj olarak göndermeniz durumunda kredi başvurusu yapmış olacaksınız. 50000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler, nakit ihtiyaçları olmaları durumunda 36 ay vadeli kredi ödemesini hemen aynı gün içerisinde kullanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.